Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

АНАЛИЗИ

Един свободен човек беше казал, че робът е преоблечен господар!

И независимо как се чувствате под ударите на мафиотската ни власт днес, установена и протектирана от Европейската комисия и не само, не забравяйте, че никой не може да бъде уязвен, ако сам не го позволи.

Докато сте живи, само и единствено вие избирате как да живеете и в какво да вярвате – това е демокрация, не бойковите мега простотии и алабализми по темата.

Имате отказ да бъдете хоспитализиран – веднага се обърнете към адвокат по медицинско право и завеждайте дела срещу държавата.

Нищо няма да ви струва в пари.

Има голяма вероятност тези дела да бъдат обединени на определен етап.

Тях ще спечелите, а властта ще бъде на колене, когато бъде зарината с подобни съдопроизводства от достойни граждани, не от червеи, които се влачат и им се молят.

Ако ви приемат в болница – настоявайте да получите писмена диагноза на заболяването ви и начина по който ще ви лекуват.

Не забравяйте, че имате право и задължение да знаете с какви медицински процедури, за колко време и с какъв очакван резултат ще ви лекуват.

Дължат ви по закона за здравеопазването обяснения за всички което правят с вас, както и да удостоверят това писмено и превантивно.

Ако не го направите навреме след това няма да може да докажете нищо.

Ако загубите живота си или този на ваш близък в българска болница управлявана от мафиотско държавно управление – снабдете близките си с копия от цялата документация, която ще изискате предварително.

Писмено.

Не се колебайте, срамувайте или да се чувствате неудобно в болница или пред лекар – там сте, за да ви лекуват, а не да експериментират незнанията и невежеството си.

Завеждайте граждански дела срещу държавата и длъжностни лица за всичко, което заплашва живота ви и сте го консултирали с адвокат.

Вашето евентуално бъдеще зависи пряко от настоящето ви поведение.
————————————————————————
В лицето на проядените от корупция държавни органи не търсете приятелство и разбиране, а изисквайте като гражданин с права и при нарушаването им завеждайте веднага съдебни дела.

Имате оръжия – ползвайте ги! Утрешният ден не е днешния.
———————————————————————–
Животът е право, което се заслужава и защитава.

Вдигнете главите си.

Николай Марков

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО