EXPRESS TV

Марин Льо Пен: ЕС е колонизиран от германците

Представители на националистически формации от цяла Европа се събраха днес в София по покана на лидера на „Воля”, Веселин Марешки.

Сред тях бе лидерът на френския Национален фронт Марин Льо Пен, белгийският крайнодесен евродепутат Геролф Анеманс, както и хора от италианската „Лига” и австрийската Партия на свободата.

Целта на форума, проведен под името „Движението за Европа на нациите и свободата – нов модел за европейските граждани”, бе да се обсъди обща стратегия на националистите за предстоящите догодина избори за евродепутати.

Льо Пен коментира, че „Воля” е движение, което споделя нашите ценности и с което имаме най-общи цели”. Лидерът на френските националисти призова за „освобождаване на Европа” от германския контрол.

По време на речта си Льо Пен засегна и държавните отношения между ЕС и Русия.

„Русия и САЩ са двете големи нации, трябва да говорим с тях и да споделяме идеи, за да просперираме”, смята тя. „Русия е стратегическа държава, но ЕС не взима това под внимание”, добави Льо Пен.

Според нея ЕС „не зачита идентичността на народите, налага нежеланите от тях миграционна политика и принципи на свободна търговия, които имат тежки последствия за индустрията на държавите-членки”.

Тя определи настоящия Европейски съюз като „уплашен, незаинтересован и безсилен” и предупреди българите за опасностите от имиграцията.

Може да харесате

СКАНДАЛ

Битовите абонати да плащат сметка за ток, дори когато няма потребление на електроенергия, искат електроразпределителните дружества. Това означава, че за необитаеми жилища също ще...

ПОЛИТИКА

Втори “наш кучи син” ще доубие надеждата за въдворяване на почтеност в България Този 9 май може да се окаже важен за политическия живот...

ВОЙНА

В редиците на бандровците цара тотална корупция! Устройствата „Старлинк“, сателитен интернет, използван от украинската армия за основни комуникации, се провалиха при началото на офанзивата...

ПОЛИТИКА

Китай остро: САЩ са пряко отговорни за войната в Украйна! Съединените щати са пряко отговорни за създаването и развитието на украинската криза до сегашното...

© Copyright, The Sofia Times, The story begins September 18, 1851

Exit mobile version