Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Собственичка на езиков център: Как да обясня на децата си, че ни управляват малоумници?

Как да обясня на детето си, че ни управляват малоумни, а ние искаме да оцелеем? Това пита в гневно писмо Десислава Стоимчева-Коларска – собственик на езиков център.

Бизнесът й, както и на хиляди други българи, беше затворен със заповед на министъра на здравеопазването още в края на миналия месец. Сега тя се чуди как да оцелее.

Публикуваме пълния текст на писмото на Десислава:

Пиша в качеството си на собственик на езиков център. Ние спряхме да работим на 29 октомври, според заповед от 27.10.2020.

Не искам да бъда разбрана погрешно, че правя ‘мръсно’ на някого, защото аз съм затворена. Искам да попитам нормално ли е децата да учат езици онлайн, а да ходят на танци, футбол, баскетбол и т.н. на закрито, защото спортовете на закрито не са забранени? Каква е разликата? Обяснете!

Как да обясня на детето си защо другите ходят на танци – 12 човека в 20 кв. м стая, а тя – не?

Как да й кажа, че здравната система е в колапс и няма къде да отидем, ако се разболеем и няма на кого да се обадим, защото и личният ни лекар е с Ковид?!

Как да й кажа, на 10 години, че ни управляват малоумни, а ние с микро фирмите искаме да оцелеем и разправяме, че сме към Министерство на спорта, а не към Министерство на образованието?!

Докога ще мълчим за малоумните заповеди, които трябва да изпълняваме?! Има ли превенция или хаотично заповядваме? Докога ще търпим безумията на управляващите БЕЗУМЦИ?

Десислава Стоимчева-Коларска

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО