LBG

В мрежата се гаврят със “Смени жената”: bTV счупиха не само тъпомера, но и…

Досега в риалитито залагаха на контраста, но избираха слабо известни двойки

Изпростяващото bTV пусна нов сезон на култово риалити „Смени жената“ само две седмици след финала на повсемесно осмяното шоу „Ергенът“.

Досега в „Смени жената“ залагаха на контраста, но избираха слабо известни двойки. Новият сезон обаче е на път да разбие стереотипа, надяват се от шоуто.

Сега в предаването показаха „суингването“ на Боби и Нина от Пловдив, които в социалните мрежи, са известни като „Пиленцата от Монако“ с Мая и Митко Господинов, известен като Митко Гуспата от „Фермата 1“.

Досега не е имало подобно разминаване в световете на две семейства. От едната страна беше Нина, която твърди, че си пада по гурме ресторанти и разходки в Монако, а от другата е Митко и Мая с тяхното страхотно семейство, което живее скромно и има съвсем различна ценностна система.

Те са обединени от болестта на сина си, който се бори с ДЦП и дори за секунда не си помислят да пилеят пари, защото те им трябват, за да лекуват детето си.

Нина от друга страна твърди, че носи обувки за 2 хиляди лева, а Боби обяснява, че се облича само в бутикови дрехи на „Филип Плейн“, с когото, ако се вярва на думите им, са близки приятели.

Ето какви са коментарите във фейсбук:

Ергенът си мислех, че чупи тъпомери, но след днешния епизод на Смени жената БТВ изкъртиха мивката.

Аз да попитам – по-превзети и по-нефотогенични “богати” дами нямаше ли, за да ги включите в “Смени жената” Олеее, Смени жената. Тази Нина ако говоря с нея 5 минути и ще ме вкарат в затвора за убийство по особено жесток начин…..УжасЪт

Гледах “смени жената”и си мисля, че измислените “ВИП персони” са много ограничени, ощетени, липсват им много по ценни неща от измислената им” слава” и срещи с известни личности! Семейството на Мая, може да не разполага с доходи като на Нина, но е много задружно, с ценностна система и добродетели!

След снощния шедьовър “Смени жената”, с пилИнцата, днес от “Съдебен спор” много ще трябва да се постараят.

След риалити формата смени жената видях много хейт спрямо семейство Димитрови ( пиленцата от Монако ) Мои добри приятели Които изкарват парите си с честен труд аз не виждам нищо смешно

След като изгледах “Смени жената” от снощи, новото ми мото е: “Стремете се към лукса и луксът сам ще дойде при Вас!” Мили хора, това беше, писна ми от този скучен живот.

Заминаваме за Монако да сме сред звездичките, да станем приятели с Гришо, Плейн, Млейн и баба Гануш. Ако не сте поне милионери, повече не ме търсете. Смени жената 2022 ми промени мирогледа.

Снощи сбърках да пусна ТВ и хоп – ПИЛИНЦАТъ суингват с друго семейство. Верно ли имало толкова деградирали хора като ТеЯ фенове на Монако. Верно ли съществуват такива хора из обществото ??? Не знам до колко ние сме свикнали с този фалшив свят и до колко е възможно да се харесва , но тези са ВИП , колкото аз съм Програмист. Евала на другата двойка – Митко и Мая. Здраво спортуващо семейство ,което въпреки трудностите са усмихнати , радват се на живота, въздуха и малките неща. Хора с душа , хора с дух , ХОРА ! Въпреки перфектно замисления сюжет и поканени “герои” да участват с цел атракция, смятам че продукцията поставя един важен въпрос пред нас – Кое е нормално , какви са ценностите и на къде “отиваме” с този изкуствен и потребителски свят ? Парите и лукса или Богатството на душата, семейството и борба ли е живота или само лукс и наслада Силно се надявам тези два измислени ВИП-а да не са пример за подражание.

Подходяща музика за любителите на йога.

Може да харесате

СКАНДАЛ

Битовите абонати да плащат сметка за ток, дори когато няма потребление на електроенергия, искат електроразпределителните дружества. Това означава, че за необитаеми жилища също ще...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

© Copyright, The Sofia Times, The story begins September 18, 1851

Exit mobile version