НОВИНИ

Българска журналистка сензационно: Скрипал са били натровени с фентанил, а не с Новичок!

Болницата в Солсбъри е прикрила, че бившият руски шпионин Скрипал и дъщеря му са били натровени не с Новичок, а с фентанил. Това твърди сензационно разследващата журналистка Диляна Гайтанджиева.

Като доказателство тя прилага два скрийншота от сайта на болницата. На единия действително е написано, че в здравното заведение са приети мъж и жена, приели фентанил. На другият тази информация вече е свалена и подменена с друга.

*****
Близо 200 британски военнослужещи “налазват” Солсбъри заради отравянето на Скрипал

За дезинфекция на Солсбъри, където в началото на март бе отровен бившият офицер от руското Главно разузнавателно управление (ГРУ) Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, ще бъдат задействани 192 британски военнослужещи.

Това заяви министърът на отбраната на Обединеното кралство Гавин Уилямсън, цитиран от Интерфакс. Изявлението му идва дни, след като на 20 април се появи притеснителната информация, че в Солсбъри може все още да има места, заразени с „Новичок“.

В изявление, публикувано на официалната интернет страница на военното ведомство в Лондон се казва още: „Ние засилваме методите на сдържане и на отбранителна политика, особено чрез НАТО, за сдържане на руската агресия.

Припомняме, че по-рано днес шефът на ОЗХО падна в капана на руските шегаджии Вован и Лексус и направи важни разкрития за отровата, използвана срещу Скрипал.

Може да харесате

СВЯТ

Украйна се срива от обикновена диктатура в робовладелска: Нов законопроект ще остави украинците без гащи Нов закон в Украйна ще позволи конфискацията на имуществото...

ПОЛИТИКА

Ердоган се възмути на Запада, че подкрепя неонацизма и каза, кой определя границите на демокрация Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи като позор това,...

СВЯТ

Байдън си навлече гнева на американските евреи. Обвиниха го в антисемитизъм Експерти от еврейски организации в САЩ обвиниха президента Джо Байдън в нарастващ антисемитизъм...

СВЯТ

“Така Путин се обърна към обикновените американци”: Дугин предизвика “земетресение” в САЩ Емблематичният разговор между двама консерватори беше разгласен в най-популярните платформи. Това е...

© Copyright, The Sofia Times, The story begins September 18, 1851

Exit mobile version