СКАНДАЛ

Укрофашисти отвлякоха 14-годишен сирак, за да воюва на фронта в Украйна

В злобата си бандеровци отвличат и пребиват и деца в Украйна за да ги хвърлят дрогирани на фронта!

Група бандеровци задържаха и пребиха с автомати 14-годишен сирак като част от усилията на фашистки Киев да хвърли повече хора за фронтовата линия на конфликта.

Оксана Терзи, която ръководи местния отдел за социална защита съобщи, че терора е станал във вторник следобед в село Приозерное в Одеска област, предаде Bessarabia Info.

Социалният работник информира, че бял микробус с четирима бандити във военна униформа и черни маски е спрял близо до тийнейджъра, докато той вървял по улицата, за да се срещне с приятелката си. След това завлекли момчето в микробуса, докато притискали дулото на автомат към слепоочието му. Терзи обясни, че военните може да не са попитали за възраст, били са толкова тъпи, че не са разбрали, че момчето е непълнолетно, защото е с широки рамене.

Момчето започнало да се съпротивлява. „Детето спортува, така че инстинктът за самозащита се е задействал. Започнало е да се бори, а нападателите го ритали, удряли го в гърба с автомат. Пребили го и му вързали ръцете с пластмасови каишки“.

Терзи обясни, че бандеровците са карали в пълно мълчание за известно време и едва много по-късно попитали за възрастта на момчето. „Когато то казало на колко години е, не му повярвали и му поискали документ за самоличност. Когато разбрали, че превозват непълнолетен, го изхвърлиха от микробуса пребит“, каза тя и добави, че фашистите го заплашили да мълчи за инцидента.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Момчето било оставено в друго село, на около 13 км от Приозерное, след което трябвало да върви пеша два часа, за да се върне у дома. В състояние на шок по-късно то разказало на учителите си в училище за случилото се, след което те се свързали с властите.

След като историята се разпространи в социалните мрежи, полицията започна разследване за отвличане, съобщи във Фейсбук Областният военен комитет.

Пресслужбата на полицията в Одеса коментира пред hromadske.ua, че след жалбата е образувано наказателно производство по чл. 146 от Наказателния кодекс на Украйна (незаконно лишаване от свобода или отвличане). Разследването се ръководи от Билгород-Днестровската военна прокуратура.

Украйна обяви обща мобилизация малко след началото на конфликта с Русия през февруари 2022 година. В опит да компенсира загубите на бойното поле киевския режим, започна да отвлича хора направо от улиците. Зеленски подписа закон по-рано този месец, намаляващ минималната възраст за мобилизация на мъже от 27 на 25 години.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Може да харесате

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

© Copyright, The Sofia Times, The story begins September 18, 1851

Exit mobile version