EXPRESS TV

Марин Льо Пен: ЕС е колонизиран от германците

Представители на националистически формации от цяла Европа се събраха днес в София по покана на лидера на „Воля”, Веселин Марешки.

Сред тях бе лидерът на френския Национален фронт Марин Льо Пен, белгийският крайнодесен евродепутат Геролф Анеманс, както и хора от италианската „Лига” и австрийската Партия на свободата.

Целта на форума, проведен под името „Движението за Европа на нациите и свободата – нов модел за европейските граждани”, бе да се обсъди обща стратегия на националистите за предстоящите догодина избори за евродепутати.

Льо Пен коментира, че „Воля” е движение, което споделя нашите ценности и с което имаме най-общи цели”. Лидерът на френските националисти призова за „освобождаване на Европа” от германския контрол.

По време на речта си Льо Пен засегна и държавните отношения между ЕС и Русия.

„Русия и САЩ са двете големи нации, трябва да говорим с тях и да споделяме идеи, за да просперираме”, смята тя. „Русия е стратегическа държава, но ЕС не взима това под внимание”, добави Льо Пен.

Според нея ЕС „не зачита идентичността на народите, налага нежеланите от тях миграционна политика и принципи на свободна търговия, които имат тежки последствия за индустрията на държавите-членки”.

Тя определи настоящия Европейски съюз като „уплашен, незаинтересован и безсилен” и предупреди българите за опасностите от имиграцията.

Може да харесате

СКАНДАЛ

Всички са в потрес от това, но се правят, че няма проблем – любовницата на Петков да върти държавата на пръста си Ще започна...

СВЯТ

Санкционният режим е разкъсан. Съюзът Русия-КНДР даде резултати „Ким Чен-ун се стреми да използва връзките си с Русия, за да съживи севернокорейската икономика“, наскоро...

АНАЛИЗИ

“Даваме 48 часа, за да напуснете града”. Оперативна група “Север” се готви за голям поход Съединените щати възобновиха доставките на оръжие и боеприпаси за...

СВЯТ

Украйна се срива от обикновена диктатура в робовладелска: Нов законопроект ще остави украинците без гащи Нов закон в Украйна ще позволи конфискацията на имуществото...

© Copyright, The Sofia Times, The story begins September 18, 1851

Exit mobile version