КОМЕНТАР

ЦЕЦКУ СОФИЯНЕЦ!

Откакто си подаде оставката като депутат, Цецку сам си се покатери на пиедестал и оттам раздава мъдрости и харизма на народа под него.

На страницата си във фейсбук, например Цецку, незнайно в какво си качество, благодари на кмета на София, на депутати, и прочие народ, че уважил празника на столицата. Човек като чете, остава с нездравото впечатление, че е било личен празник на Цецку или най-малкото той го е организирал, та благодари на всички, които са го уважили. Много странно! Отклоненията стават все по-явни!

Също така, видно в див възторг от направеното от Данчето Софийска/Самоковска, Цецку ни зашеметява със следните мъдри слова:

„Комплименти за кмета Йорданка Фандъкова и нейния екип, които само за няколко години преобразиха града и го направиха желана дестинация за всички българи и чужденци.
Още веднъж – честит празник на всички софиянци и помнете, че столицата е огледало за състоянието на цялата страна.“

Че го преобразиха – истина е, не мога да си изкривя душата. Последните няколко пъти не можах да позная София и даже ми се доплака. Прекрасните някога улици и градинки много успешно са превърнати в декор на хорър филми и капани за наивници, които вместо осторожно да гледат в краката си, блеят в небето или по витрините.

И да, столицата е огледало за състоянието на цялата страна! Разруха, грозота, архитектурни извращения, сатанински паметници, препятствия навсякъде и мръсно, мръсно, мръсно…..като над целия пейзаж от ада гордо се извисяват златни векове, устремени към политическото си бъдеще.

И състоянието на София е доказателство за тезата ми, че хора интелектуално семпли, без финес, без стил и класа, поставени на подобни постове, ще превърнат в ад пейзажа за всички останали!

А Цецку, кучето от ада, се чувства у дома си сред нерадостния и подтискащ всеки мислещ човек пейзаж. Злото не харесва красотата, то я унищожава!

Елена Гунчева

Може да харесате

АНАЛИЗИ

Бездарността на властите стана проклятие за Великобритания Британският премиер Риши Сунак не отговори на очакванията на населението и счупи всички предишни рекорди на непопулярност,...

АНАЛИЗИ

Наближаващите избори за Европейски парламент, от чиито резултати пряко зависи съдбата на сегашния екип от европейски ръководители, оглавяван от Урсула фон дер Лайен и...

АНАЛИЗИ

По определение политологията е наука за властта. По наблюдение социологията понякога е и наука на властта. Комбинирайки различни социологически, т.е. обществени проучвания в пространството,...

АНАЛИЗИ

Десет задачи на иранския удар: Захарова постави на място израелския посланик в Русия Нетаняху искаше да примами Иран в капан, но сам се озова...

© Copyright, The Sofia Times, The story begins September 18, 1851

Exit mobile version