КОМЕНТАР

Червенкова скочи гневно на управляващите: Как е възможно такава проституция?

Бизнесдамата Ваня Червенкова размаха пръст в мрежата. Тя изля гнева си срещу безскрупулните родни политици. Тя им дава пример, който да следват, а именно президента на Беларус Александър Лукашенко.

Ето какво написа:

„ГЛЕДАЙТЕ… ГЛЕДАЙТЕ.. хубаво гледайте.. Такъв е!! Не е ПР пред камерите! Бивш совхозник, станал президент , който истински милее за народа и страната си!!!!

ЕТО ЗА ТАКЪВ ДЪРЖАВНИК искам да гласувам , да си давам данъците и да бъда мотивирана на остана в държавата си…

Александър Лукашенко е президент от 1994 година.. народа го обича и се държи като мъж и истински държавник.. Между впрочем Беларус е една от много малкото държави , които не са премахнали мораториума върху смъртното наказание…

Сега .. има ли нужда от локуми и ластици да разтягаме??? Там всеки спазва законите , писаните и неписаните правила! Там няма корупция или тя е толкова минималистична, че ако са ти дали възможността да вземеш 100 единици, а ти незаконно вземаш 101 си в затвора бляд..

Тежките криминални се разстрелват. Има безупречен контрол над храните и който мръдне мм встрани, няма оставки и условни присъди.. Има ЗАТВОР!!! Има здравеопазване и образование, има сигурност!

Бизнеса се развива и няма раздут държавен щат от пиявици, които пият кръвта на данъкоплатеца!

А тук??? Толкова ми дотегна от отдавна изгубили морала си ПАРЦАЛИ, които се държат като инфантилни малоумници и са се взели толкова насериозно, че не гледат на хората като техни избиратели и равно създадени пред Бога!

Скоро.. съвсем скоро всеки от нас ще генерира в себе си истински гняв.. Държавен и политически рекет, ромале престъпници и наркотрафиканти, агресивно младо поколение… Лизачи журналисти и послушни милиционери, услужливи прокурори и подкупни съдии.. никаква наказуемост.. пълна апатия. И бягащи.. бягащи към терминал 2 хорица!!!!!

Какво ? Пак ще ми скриете поста, докладвайки го , че нарушавам правилата на “ обществото “ ???

Колко пъти да казвам, че ни идвате в повече??? И едните и другите.. как е възможно такава проституция за Бога???? Малко достойнство по дяволите не Ви ли е останало???

Онемявам от наглеци и лизачите около тях, правещи услужливи френски… пируети. Смешници , един ден народа ще ви го върне.. един ден!!!!

И .. , ако има коментари, то моля да посетите страната и тогава да спорим.. Красота, инфраструктура , нулева престъпност, прекрасен народ…

СЛАВЯНИ.. ХРИСТИЯНИ!!! А ние тук … народа ни гладува ние опрощаваме дълговете на Буда, Кришна, Вишна и нам кой номинал… СРАМ… СРАМ“, разгневи се Ваня Червенкова.

Може да харесате

АНАЛИЗИ

Бездарността на властите стана проклятие за Великобритания Британският премиер Риши Сунак не отговори на очакванията на населението и счупи всички предишни рекорди на непопулярност,...

АНАЛИЗИ

Наближаващите избори за Европейски парламент, от чиито резултати пряко зависи съдбата на сегашния екип от европейски ръководители, оглавяван от Урсула фон дер Лайен и...

АНАЛИЗИ

По определение политологията е наука за властта. По наблюдение социологията понякога е и наука на властта. Комбинирайки различни социологически, т.е. обществени проучвания в пространството,...

АНАЛИЗИ

Десет задачи на иранския удар: Захарова постави на място израелския посланик в Русия Нетаняху искаше да примами Иран в капан, но сам се озова...

© Copyright, The Sofia Times, The story begins September 18, 1851

Exit mobile version