Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ТЕХНОЛОГИИ

Пак шамар за Режима Борисов! ЕС отряза Диктатора и за суперкомпютъра: ОПГ ГЕРБ щели да окрадат парите

Пак шамар за Режима Борисов! ЕС отряза Диктатора и за суперкомпютъра: ОПГ ГЕРБ щели да окрадат парите

Днес мутрата Борисов и нефелната Габриел имаха среща на най – високо равнище в София, тя в качеството и на еврокомисар по дигитализацията на Европа, той като министър председател на България, за да обсъдели направата на нов свръхмодерен компютър в София с парите на Европа.

Дотук всичко е ок, защото всяка страна от евросъюза би искала да има такъв компютър, който засега нито Бойко Борисов, още по – малко пък Мария Габриел обясниха за какво може да се използва този компютър от България.

Затова и потърсихме мнението на естонски евродепутат участвал в направата на тяхното електронното правителство, за да ни обясни накратко за какво точно ще се използват тези суперкомпютри от ЕС и по специално от България. Припомняме, че Естония е членка на Европейският съюз от 2004 година, и член на Шенгенското пространство от 2007 година. Ето какво ни написа естонският евродепутат на който засега ще се въздържим да споделим името, но на 100% ще го направим, когато Мария Габриел след няколко месеца няма да бъде еврокомисар.

” Здравейте, видях писмото ви и останах много изненадан, че в България продължава да се коментира тази тема, защото каквото и да се решава, ако изобщо нещо се реши за тези компютри на Европа, то това ще се случва в следващият европарламент, на който и еврокомисарите на 100% ще бъдат различни.

Няма такова нещо някой, някъде да е одобрил това да се харчат пари за свръх модерни компютри, а още по малко някой вече да знае и къде ще са разположени.

Имаше идея на вашата еврокомисарка Мария Габриел за изхарчването на милиарди евро от бюджета на ЕС за това, но още тогава и беше казано, че това няма как да стане, при положение, че ние в Естония сме направили нещо наистина работещо, струващо много малко пари и е приложимо напрактика навсякъде по света.

Мария Габриел на 100% няма да е човека, който ще се занимава с дигитализации и компютри в следващият парламент и това, че кум и Джозеф Дол няма вече никакво значение, защото след последните евроизбори хората ясно в Европа показаха, че искат прозрачност и нови лидери, а не някакви празнодумци, които през ден харчат милиони за борба с някакви фалшиви новини, които накрая дори се оказва, че не са и фалшиви, но застрашават реномето на определени политически фигури, тук не говоря само за България.

Големи компании, не само от Русия вече са завели дела срещу еврокомисарката ви, затова, че им е съсипала буквално бизнеса с цензура във интернет и всички са наясно с този казус, затова и мисля, че е време нещата да се променят. Та тя не може да напише един код, една програма, за каква дигитализация всъщност отговаря човек, който няма елементарни познания за работата с к;мпютри и интернет.”

Припомняме, че по време на кампанията за евроизборите в България, лицетоБорисов и Мария Габриел обещаваха на всички в България агенцията по трудова заетост на ЕС да дойде в София, но при гласуването се оказа, че агенцията отиде в Братислава, а за България гласуваха едва трима от деветнадесет човека. Явно сега Габриел и Борисов си намериха нова дъФка с която да правят балончета на невежите в България, които не се интересуват какво и как се върши в политиката на ЕС, но пък вярват на Герб и особенно мутрата Борисов.

Може да харесате

ПАРИ

„Копаенете“ на криптовалута се превръща в пълноценна част от руската икономика. На 8 август Владимир Путин подписа закон, регулиращ движението на криптовалути в страната....

ТЕХНОЛОГИИ

Комисията за защита на потребителите (КЗП) издаде административни актове, с които забрани прилагането от мобилните оператори на нелоялна агресивна търговска практика, тъй като чрез...

ТЕХНОЛОГИИ

Mнoзинa oтдaвнa гo пoдoзиpaт, нo ceгa изтичaнe нa инфopмaция пoĸaзвa, чe тeлeфoнитe ни нaиcтинa ни пoдcлyшвaт. Eдин oт мapĸeтингoвитe пapтньopи нa Fасеbооk пoдpoбнo oпиcвa...

ТЕХНОЛОГИИ

Много хора редовно съобщават за силен изкуствен шум около темата за изкуствения интелект. Но бизнесмените са по същество прагматични и съответно избират много „горещи“...

СЛУШАЙТЕ РАДИО