Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

“След десанта в Чешнегирово, американски войници са атакували неизвестна дъскорезница и са отнесли каквото им хареса”…?

Това ли трябва да прочетем утре, за да реагира МО адекватно на чужда армейска инвазия?

А, ако утре решат да превземат Министерски съвет?

Министърът на отбраната даде извънреден брифинг, в който едва ли не обвини работниците в цеха, че са се репресирали сами и защити чуждите войници. Защо?

Кому е нужен този слугинаж?

“Искам да подчертая, че както се вижда от видеоклипа, не е упражнено никакво физическо насилие от страна на съюзническите военнослужещи. ”

Могат ли изобщо чужди войски да направят същото в САЩ?

По българската земя могат да ходят и да се разпореждат само български войници.

Възраждане настоява за референдум за членството на България в НАТО.

Време ни е за силна и достойна българска армия.

България има нужда от Възраждане!

ВеликЕнашиятВойник

Г н министър кога ще ни поведете със заредени АК да се упражним в Мак донълдс в центъра на Чикаго например .

И като политик и изобщо като военен за какъвто дълбоко се съмнявам че сте говорите абсолютни глупости…

“….никакво физическо насилие от страна на СЪЮЗНИЧЕСКИТЕ военнослужещи” А психическия стрес. Или той не се брои защото е причинен от ” големия брат”

Питам се, как ли биха реагирали хамериканците, ако си представим виртуално, че Бг войници атакуват по този начин някое тяхно цехче?! Всички знаем какво ще последва, а при нас… Бог да пази България, че я загубихме отдавна, заради разни паразитиращи недоумения във властта!

На българите да се раздаде оръжие като в швейцария за да сме спокоини , така и така нямаме армия поне всеки български дом да има калашници и да видим тогава как ще влизат американци и как ще излизат след това!

Този Санди,как би реагирал ако има фирма и влезат примери?Може би ще ги посрещне с хляб и сол.Все съм слушала ,а и знам със сигурност че има много предатели по нашите земи.Така,че Санди да не не съди “Възраждане”а да помисли той какво представлява в очите на истинските БЪЛГАРИ.Очакваме да видим какво становище ще вземе Президента.Омръзнаха ни само голи приказки,за мнението на ЕС и НАТО..Какви санкции ще предприемат ЕС за нарушаване на нашите изконни права.

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО