Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

И този мутант беше “премиер:!

И този мутант беше “министър” и “премиер”!?

Към този човек може да изпитваме само съчувствие като към мутант с общо разстройство. Наистина как на тази възраст не е успял да събере минимум умения за смислена реч, eлементарно познание и опит, които все пак се натрупват още през етапа на началното училище. Как никой не го е научил, че съществуват стандарти за медийно поведение и за публично говорене, когато си в ролята все още на премиер.

О, ужас! Поставял петица на управлението… Човекът живее в паралелния свят на въображението си (доколкото му го позволява). А лъжите и спекулативните му „заключения“ го хвърлят единствено в дълбоката яма на некомпетентността му.

Представям си, слушайки го, какви коментари предизвиква това интервю у политически грамотните и образовани граждани и у експертите по държавно управление.

Подобни слугински интервюта са не само срам за българската “журналистика”, която става съучастник в пропагандирането на политическа и държавническа неграмотност, но те са вредни и за политическото съзнание на българските граждани, които си формират погрешни представи за демократичните стандарти.

Един премиер в оставка нагло говори как щял да сменя прокуратурата, ВСС… Той няма никаква представа как функционират властите в условията на демокрацията.

Това, което Би Ти Ви се оака с това интервю, докато водещата мълчаливо изслушваше лъжите на този “човечец”, е опасно за демокрацията и за правовата държава. Според мен това интервю е хибридка срещу демокрацията и правовата държава. Фантазиите му трябва да бъдат лекувани.

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО