Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ХОРОСКОП

Астролози разкриха най-късметлийските дни на 2024 г.





Точно тези периоди могат да ви донесат специален късмет и хармония в различни области на живота

С настъпването на новата година все повече хора проявяват интерес към астрологията и перспективите, които им обещават звездите.

Винаги е полезно човек да научи кои са благоприятните дни за зодиакалния му знак, тъй като точно тези периоди могат да му донесат специален късмет и хармония в различни области на живота.

Стопанин на новата година ще бъде Зеленият дървен дракон, който символизира мощ, сила, енергия, трансформация и прогрес.

Дървото представлява растеж и развитие, а зеленият цвят означава хармония и нов живот.

Годината на Дракона ще бъде подходящо време за стартиране на нови бизнеси и проекти, както и за инвестиции и финансови сделки. В същото време 2024 г. може да бъде време на нови предизвикателства, но също така ще предостави и възможности за растеж.

Ето кога са благоприятните периоди за всеки знак от Зодиака:

Овен

18 септември ще бъде особено благоприятен за Овните. Преминаването на Венера в знака на Везни ще създаде хармония в социалната сфера, укрепвайки връзките и внасяйки взаимно разбирателство.

Лятото и есента обещават брейнсторминг сесии и успешни сътрудничества.

Телец

1 май ще бъде белязан от транзита на Юпитер през знака Телец, обещаващ намаляване на разходите и появата на нови източници на доходи.

Лятото ще ви донесе допълнителни възможности за финансово укрепване.

Близнаци

От 7 до 31 март и от 18 септември до 13 октомври ще се отворят нови възможности за кариерно израстване. Бъдете готови за промяна и укрепване на връзката.

Рак

Първото тримесечие на новата година е благоприятно за покупка на недвижим имот или автомобил. Особено изгодни са периодите от 1 до 18 януари, от 12 февруари до 7 март, от 31 март до 12 юни и от 18 септември до 13 октомври.

Лъв

От 1 юни до 26 август Марс ще създаде благоприятна обстановка за заетост и перспективи след смяна на работата.

Дева

На 1 май Юпитер ще влезе в деветия дом, засилвайки успеха в бизнеса и работата.

Трябва да работите разумно и енергично за прилична печалба.

Везни

Особено успешни ще бъдат планирането на бременност и инвестирането в развитието на децата. Периодът от 15 март до 23 април обещава специални победи и успехи.

Скорпион

На 1 май Юпитер ще стане благоприятен за брак или сериозни отношения. Нужно е повишено внимание по време на транзита на Марс от 23 април до 1 юни.

Стрелец

Предстои просперитет на бизнеса, особено благодарение на публичния сектор. 1 юли може да донесе среща, която да ви помогне много в кариерата.

Козирог

1 май обещава късмет в личния и семейния живот. Годината ще бъде изпълнена с възможности за срещи и укрепване на близки връзки.

Водолей

Периодът от април до юни е благоприятен за финансови успехи и професионално израстване, въпреки възможното напрежение в отношенията.

Риби

От 21 февруари до 14 март благоприятната позиция на Марс обещава финансов успех и кариерно израстване, подкрепяйки плановете ви на работното място.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ФОКУС

Съединените щати винаги са се гордеели, че са най-големият дарител в света (финансиране на войни). На практика обаче чуждестранната “помощ” (финансиране на войни) на...

ПОЛИТИКА

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации Непосредствено преди разпускането на...

СВЯТ

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на международни отношения, основана на...

БЪЛГАРИЯ

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със 152 гласа „за“ на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО