Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

EXPRESS TV

Политическата криза ще свърши, когато Борисов влезе в съда





Митническият скандал, който в последните дни наред с други скандали разтърси държавата, е организиран от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с пропагандна цел. Това коментира журналистът Иван Бакалов.

“Съчиняват престъпна група. Парламентът прави комисия да разследва Асен Василев за митниците. Това е направено да излиза в новините. Това е целта – пропаганда. Затова се правят организирани престъпни групи и комисии”, каза Бакалов и направи паралел със скандала “Нексо”, който започна с шумна акция, а след това безславно приключи, без да се стигне до съд.

По думите на Бакалов със снимките на пудел и пачки, които изтекоха в различни сайтове, се цели да се пришие политически на ПП-ДБ съпричастност. “Но не видях обвинения към Живко Коцев, че е участвал в организирана престъпна група”, посочи журналистът.

“Борбата е толкова на живот и смърт, че си мисля, че Паскал (обвинен в аферата, който се издирва, б.а.) трябва да се скрие дълбоко, за да не го последва съдбата на Нотариуса. Той е застрашен”, смята Бакалов.

Според него Коцев е “е същото ченге” като тези от “котилото на Борисов”.

“Политическата криза е ГЕРБ и конкретно Борисов. Защото той не е разследван и не е вкаран в съда, има за какво. Той е токсичен. Затова правим избори непрекъснато и няма възможност за стабилно правителство. Борисов да го вкарат в съда. Това ще е изходът от политическата криза”, заключи Бакалов.

Във видеото вижте още:

– Защо ПП-ДБ така яростно защитават Коцев?

– Може ли прокуратурата да се обърне и срещу Борисов и Пеевски?

– Как да тълкуваме, че ГЕРБ и ДПС бойкотират комисията “Нотариуса” в парламента.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

СКАНДАЛ

Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън, каза той по адрес на корупционера Според вожда на...

ВОЙНА

Така смятат все повече военнослужещи от ВСУ Напоследък военнослужещи от украинските въоръжени сили все по-често се предават в плен. Както съобщи през март губернаторът...

ВОЙНА

Asia Times: НАТО започва да разполага редовни войски в Украйна НАТО започва да разполага бойни части в Украйна. Войници от Полша, Франция, Обединеното кралство,...

ФОКУС

Наблюдава се поредното разделение сред опонентите на Русия на Запад, този път по съвсем реален начин. Към тези, които не искат Урсула фон дер...

СЛУШАЙТЕ РАДИО