Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Вяра Тодева се оказа ВИДНА червена антифашистка снаха. ФЛЕКСибилната дама обичана от БСП, ГЕРБ и ПП





Областният управител на София-област Вяра Тодева се оказа с много интересна и пищна биография.

Дамата се оказа, че е обичана от всички партии, докато са в управление.

Как точно г-жа Тодева е успяла да влезе във фокуса на властимащите на деня е въпрос, на който няма смисъл да се търси отговор.

Агенция ПИК информира по сигнал, че Тодева е стар кадър на ГЕРБ, но влиза в държавната администрация през БСП, когато са на власт от Тройната коалиция.

Какво е ръководила?

Била е шеф в Държавната агенция по туризъм доооо закриването ѝ!

И на друга сладка агенция е била шеф, тази по вписванията.

Шефстването ѝ не свършва дотук:

От 2012 г. ФЛЕКСибилната Тодева заема два поста – шеф на отдел доставки към Изпълнителна агенция „Военни клубове“ и шеф на обществените поръчки в Държавна агенция електронно управление. От любимка на БСП, после ГЕРБ, ФЛЕКСабилната Тодева е припозната, като даровита от Продължаваме промяната.

Любопитни факти:

Вяра Тодева се оказа тъмночервена снаха.

Омъжена е за Красимир Желев, който е син на Динко Желев. Последният и до днес се оказва, че е член на Националния съвет на БСП – сърцето на управлението на Столетницата и основен управленски орган на лидерката на партията Корнелия Нинова.

Кой е Динко Вълчев Желев?

Както вече стана ясно е член на Националния съвет на БСП. Дългогодишен кадър на партията и на Организационния ѝ отдел.

От страниците на вестник Дума от 08 Септември 2020 / брой: 171, четем:

„Нов мандат начело на Движението на ветераните в БСП получи досегашният му председател Динко Желев. На Петата си национална конференция членовете на организацията обновиха състава на Националния си съвет, в който влизат 77 души.

От досегашното ръководство на БСП е получена благодарност към ветераните за тяхната непоколебима вярност на социалистическия идеал и активна дейност по изпълнението на партийните решения и политика.“ и още: „Убедено носим в сърцата си, отстояваме и в бъдеще ще отстояваме и защитаваме нашия социалистически идеал. В цялата наша дейност сега и занапред ще проявяваме отговорност, дисциплина и самоотвержено ще работим за успешно претворяване в живота на партийната политика и решения„, обещава НС на Движението на ветераните.

„В стара Загора пред социалисти пък, Динко Вълчев Желев казва:

„Имаме голяма мисия да бъдем своеобразен мост между поколенията. Младите по-трудно биха поели тази роля. Ние трябва да им подаваме ръка, да стоим близо до тях, да им помагаме, като пазители на традицията в БСП.„

Източници на КритичноБГ сигнализираха след публикуването на статията, че всъщност Вяра Тодева е бивша дъпруга на Деинко Желев, а Красимир Желев е техен син. Информацията на този етап не може да бъде гарантирана от сайта!!!

Питаме, какво ли мисли Динко Желев за нарязването на Паметника на Съветската армия.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Рекордна цена: Череши от 50 лв. за килограм се продават у нас Собственикът твърди, че плодовете са негово собствено производство Първите череши у нас...

СКАНДАЛ

Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън, каза той по адрес на корупционера Според вожда на...

ВОЙНА

Така смятат все повече военнослужещи от ВСУ Напоследък военнослужещи от украинските въоръжени сили все по-често се предават в плен. Както съобщи през март губернаторът...

ВОЙНА

Asia Times: НАТО започва да разполага редовни войски в Украйна НАТО започва да разполага бойни части в Украйна. Войници от Полша, Франция, Обединеното кралство,...

СЛУШАЙТЕ РАДИО