Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ВАКАНЦИЯ

Гнило място, храната е за боклука!





  • Шеф Петров се забърка в лют скандал с Разлог: Гнило място, храната е за боклука!
  • Най-скапаното място, на което съм ял някога!, недоволства готвачът от обслужването в известен хотелски комплекс

Цапнатият през устата кулинар – шеф Борис Петров, отново предизвика грандиозен скандал. Готвачът не спира да се кара с всеки, който му се изпречи на пътя, а социалните си мрежи ползва за изобличаване на виновниците.

Наскоро той посети модерен комплекс край Разлог, което е притегателен център е много бизнесмени, политици и хора от шоубизнеса. И той реши да провери защо е предпочитано място от хората с пари.

Със сигурност от комплекса съжаляват, че са го допуснали до терена си, тъй като Борис Петров е вдигнал нечуван скандал, а след това описа всичко в профила си във Фейсбук.

“Пирин Голф кънтри клуб” – място за снимки. Единствено! Решихме да си направим празничен обяд в ресторанта с най-големи претенции на юг от Благоевград.

Голяма грешка!

Всъщност мястото е разкошно, красиво. Но всичко дотам. Сядаш на масата и започват проблемите. Още от управителя, подстриган като борец с кисела муцуна, нареждащ на висок тон на персонала.

Храната е директно за кофата!

Толкова посредствено е всичко, че няма как да го опиша. Иначе на обяд на 31-ви си заобиколен от цялата “гъзария” на България – политици и бизнесмени по европрограми. Абе, тарикати всички! Знаете ли какво си мисля? Че тези хора, които обядват там, заслужават точно това. Нищо повече.

Трябва спешен, нов мениджмънт, далеч от фамилията.

Оцеляват единствено, защото публиката е от горепосочената прослойка, които имат критерии само за пари, но нищо друго. Иначе са чао!

Най-скапаното място, на което съм ял някога!

Чувствам се обиден!

Лъскаво отвън, гнило отвътре!”, написа Петров в профила си.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ФОКУС

Съединените щати винаги са се гордеели, че са най-големият дарител в света (финансиране на войни). На практика обаче чуждестранната “помощ” (финансиране на войни) на...

ПОЛИТИКА

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации Непосредствено преди разпускането на...

СВЯТ

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на международни отношения, основана на...

БЪЛГАРИЯ

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със 152 гласа „за“ на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО