Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ФОКУС

Авторът на “Дълбоката държава” предупреди, какво бъдеще ни готви глобалният елит





Носителят на награди журналист, автор на популярната книга „Дълбоката държава“ и новия бестселър, наречен „Индоктриниране на нашите деца до смърт“, Алекс Нюман заяви, че стремежът на ООН за пълен тираничен контрол върху живота ни идва по-рано, отколкото можем да си представим.

„По-голямата новина, на която хората не обръщат внимание, е, че ООН се събира през септември и организира „Среща на върха за Бъдещето“, обяснява Нюман в интервю за USA Watchdog.

„Те ни казват, че ще проведат радикални и драстични реформи в структурата на ООН и в нейната власт. Помислете за това като за най-голямото заграбване на властта на глобално ниво досега. Генералният секретар на ООН (Антониу Гутериш) публикува кратки съобщения, в които призовава ООН да се превърне в единна световна диктатура начело с него“, коментира писателят.

„Казват, че кризата може да е климатична, икономическа, екологична, пандемична, криза на черния лебед или може би нещо от космоса. Така че, общо взето, всичко може да бъде криза и когато Генералният секретар обяви криза, цялата власт и авторитет ще отиде в ООН“, предупреждава журналистът.

По думите му това е като празен чек за богатството и свободата на всеки човек на планетата и това ще се случи скоро. „То е неизбежно. Това предстои през септември в ООН и е заграбване на властта с исторически размери“, подчертава Нюман.

„Те (глобалистите – бел.ред.) знаят, че разполагат с малко време, и се стремят към големия удар. Това наистина е среща на върха за едно тиранично бъдеще„, смята писателят, като пояснява: „Те искат контрол върху всеки аспект от живота ви.“

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Според него едно от интересните неща, свързани с конференциите на ООН, е, че те са напълно открити и прозрачни по отношение на факта, че смятат, че на планетата ни има твърде много хора. „Ние заемаме тяхното пространство и консумираме техните ресурси. Те го казват открито“, отбелязва журналистът, като добавя: „Казват, че има твърде много хора, които раждат твърде много бебета, и ние трябва драстично да намалим броя на хората на планетата. Те разполагат с цяла агенция, посветена на това, наречена Фонд за населението на ООН.“

Както отбелязва USA Watchdog, един от сигурните начини да убиете много хора за кратко време е войната.

„Те, глобалистите, Дълбоката държава, злодеите и болната клика, са осъзнали от много дълго време, че войната е най-добрият механизъм за постигане на тяхното тоталитарно единно световно правителство“, посочва Нюман.

Той е категоричен, че това не е спекулация от негова страна. „Това е, което те казват. Техният план е война, глад, енергийна криза и икономическа криза. Всичко това са инструменти и катализатори за ускоряване на тази програма“, уточнява писателят.

„Ако милиони души загинат в Третата световна война, и няма значение дали става дума за Иран и Израел, или за Китай и Тайван, или за Украйна и Русия, наистина няма значение, те искат да има милиони мъртви души, така че хората да се откажат от принадлежността си към националната държава, самоуправлението и индивидуалната свобода и да се откажат от всичко – пари или свобода, от всичко, за да спрат това“, смята журналистът.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

СКАНДАЛ

Прибират му всичко до месец Мълвата носи, че не е изключено в скоро време плеймейтката Светлана Гущерова, по прякор Гонзовица, да стане депутатска съпруга,...

ПОЛИТИКА

Партийци псуват Кирил Петков и Асен Василев: Скандалната Султанка стана лице на ПП 61-годишната баш патриотка напуснала тихомълком редиците на ВМРО и се озовала...

ПОЛИТИКА

Дългото сбогуване с Борисов. Шести път на избори заради него Вождът на ГЕРБ омръзна и вече дори отвращава. Колкото повече остарява, толкова по-неприятен става...

ПАРИ

Кредитори на Украйна си искат лихвите, а тя може да обяви дефолт през август Частните облигационери на Украйна искат Киев да възобнови лихвените плащания...

СЛУШАЙТЕ РАДИО