Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ВОЙНА

Щатите се готвят за война с Китай





  • US военното разузнаване: При война с Китай американската армия ще победи
  • Американските военни имат повече боен опит от своите китайски колеги, смятат във Вашингтон

Хипотетичен военен конфликт между Съединените щати и Китай би завършил с американска победа, ако започне днес. Въпреки това, победата на САЩ би дошла с цената на много тежки загуби. До този извод стигна американското военно разузнаване, пише Defense One.

Изданието цитира изявление на офицер от американското военно разузнаване, който говори на брифинг в Пентагона и каза, че в конфликт с Китай, ако възникне в момента, САЩ ще спечелят.

Той аргументира изказването си с това, че американската армия има повече боен опит, а НОАК няма никакъв.

Ние, американските военни, имаме богат опит във воденето на войни. (…) В момента Китай няма никого в Народната освободителна армия, който действително да е участвал във войната — цитира изданието думите на представител на военното разузнаване.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Според американеца при евентуален военен конфликт между САЩ и Китай основният проблем за НОАК няма да бъде технологичната пропаст между китайската военна техника и американската, а възможността да я използва.

Тук американците печелят над китайците, сигурен е разузнавачът. Твърди се, че армията на НОАК не е способна бързо и умело да използва оръжейни системи, докато американците могат.

Според американски експерти ВМС на НОАК вече превъзхождат американския флот, наваксват във ВВС и Космоса. В същото време Китай е способен да унищожи икономиката на САЩ, без дори да започне военни действия.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

КОНСПИРАЦИЯ

Най малкия замърсител … гражданите! И най-големите замърсители с пластмаса в света са… Coca-Cola, PepsiCo, Nestlé и Danone! Всяка година компаниите произвеждат повече от...

ФОКУС

Полските неофашисти поискаха от Щатите ядрени бомби, но получиха “ритници” Наскоро стана известно, че Полша е отправила официално искане за разполагане на територията си...

СВЯТ

Има още шест месеца до изборите в САЩ, а тенденциите на вътрешния енергиен пазар активно работят срещу настоящия президент. В социалните мрежи и медиите...

ФОКУС

Израелският премиер Бенямин Нетаняху отново се обърна за помощ към САЩ. Този път той няма нужда от оръжие, а от защита. И то не...

СЛУШАЙТЕ РАДИО