Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Наркотици? Никога, никога, никога…през живота си, никогаааа, нито като малък…





Кирил Петков категорично отрече слуховете, че е наркоман. В предаването „Евродикоф“ съпредседателят на ПП заяви, че никога през живота си не е употребявал наркотици и каквито и да било упойващи вещества, пише “Вестник Зора”

„Никога, никога, никога…през живота си, никогаааа“, отговори разпалено Петков на въпрос на водещия Сашо Диков. И продължи: „Никога през живота си не съм използвал наркотици, нито като малък, нито като тийнейджър, нито като студент.

Това, което вземем за адреналин е – карам кайт, сноуборд, летя с парапланнер. Ако имам някаква зависимост това е от екстремните спортове – там се чувствам свободен, карам бързо ски, карам бързо сноуборд“, каза той.

Петков се направи на учуден защо финансираните от ГЕРБ и ДПС сайтове усърдно лансират тезата, че е наркоман: „Защо не казват: „Кирил взима наркотици“, а казват „Кирил взима пици с кристали“?

Откъде идва това творчество?

И се замислих защо. Защото трябва да звучи популярно, за да стигне до максимално много хора. Ако кажат някакви кристали, хората няма да разберат. Но ако кажат пици с кристали, хората си викат: Ами пица, отгоре може да има саламче, кашкавалче и е поръсено с кристали. Ние работихме от сутрин до вечер – целият екип живяхме в Министерския съвет и си поръчвахме пици, защото все пак трябва нещо да ядем. И понеже от НСО виждат, че си поръчваме пици и са си казали: „Ето вкарват пици в сградата на МС – значи е пица с кристали“.

Водещият Сашо Диков го попита и дали е набил в кабинета си като премиер депутата от ПП Александър Дунчев. За боя разказа преди време председателят на БОЕЦ Георги Георгиев, който също е бил там. „Никога не съм докосвал Александър Дунчев. Никога не съм докосвал физически Сашо“, обяви Кирил Петков.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Ердоган се възмути на Запада, че подкрепя неонацизма и каза, кой определя границите на демокрация Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи като позор това,...

ИНТРИГИ

Клубът „ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ“, (КПИ) радушно прие най-новия си член – Марчето Неделчева – Габриел. Най-усърдни в аплаузите и овациите си са били Фидосова,...

СВЯТ

Байдън си навлече гнева на американските евреи. Обвиниха го в антисемитизъм Експерти от еврейски организации в САЩ обвиниха президента Джо Байдън в нарастващ антисемитизъм...

СКАНДАЛ

Главчев и министри си отмениха безобразно лобистко решение по тъмни доби. Здравният министър ще се обяснява Министерският съвет отмени решението за създаване на „Многопрофилна...

СЛУШАЙТЕ РАДИО