Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Папагаловите дрешки ни обещаха страхотно увеличение на цените и зима без отопление!

Облечената в папагалови дрешки Урсула е най-точното физическо олицетворение на брюкселския елит.

Там мисъл от много време няма. Там има единствено повтаряне на втръсналите на нормалните хора клишета като “зелена сделка”, “евроатлантически ценности”, “лоша, ама много лоша Русия”.

Хората, управляващи днес както ЕС, така и големите европейски държави, не са нищо друго освен задвижвани дистанционно марионетки в панаирджийски театър.

Ентусиазирано се движат, още по-ентисиазирано се усмихват, а най-ентусиазирано изговарят баналностите, написани от сценаристите.

Днес на мода е антируската риторика и затова словоизлиянията на брюкселските марионетки носят отчетлив русофобски патос.

Всички урсули, борели и мишели, целокупният брюкселски планктон се опитват да ни накарат да забравим, че именно техните действия подготвиха най-ужасните месеци, пред които е изправена Европа.

Цените скачат до небесата, опасността европейските граждани да стоят на тъмно и студено през зимата е съвсем реална, а за евроелита, чиито действия предизвикаха всичко това, най-важното е да се сложи в жълто-сини премени и да славоукранства до изнемога.

Абсурдни до безобразие лица, за чиито изпразнени от всякаква нормална човешка логика действия, ще плащаме всички ние.

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

ВОЙНА

Украинската партизанска война достигна ново ниво. Съпротивата започна масово да отмъщава на украинските въоръжени сили: след военните автомобили започнаха да горят апартаменти. В Украйна...

ПОЛИТИКА

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Този път обаче се стигна дотам, че поискаха главата на посланичката му. Откакто е отишъл...

ПОЛИТИКА

Тежките процеси на обновяване не подминаха и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”, издаде източник от все още действащия 50-и парламент. Такъв е...

СЛУШАЙТЕ РАДИО