Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ФОКУС

Все още имаме време и начини това да го предотвратим фашизма

И ВЕЩИЦА РАЗДАВА ЧАЙЧЕТА

Малцина са тези, които осъзнават какво се случва в момента. В блажено неведение и заспал разум, допускаме раждането на чудовища и обричаме бъдещето на България. Само на тези, които отказват да мислят, последните събития им изглеждат случайни и хаотични. Американците отдавна имат планове за нас.

Англосаксонският свят е НАШ ВРАГ. Исторически враг. България е ЕВРОПЕЙСКА държава. От 13 века. От 13 века наши врагове са именно европейците и техните отрочета – американците. Впрочем да напомня на евроатлантиците, че Русия е също европейска държава. Та като казвате европейска ориентация, си припомнете учебниците по география. Англосаксонският свят 13 века се опитва да ни унищожи. Помните ли Чърчил какво е казвал за България – да се унищожи и на територията да се засея картофи. И вие вярвате на тези хора! Вярвате на тези, които съсипаха и собствените си държави. Вярвате на хора, които съсипаха и Европа.

Психодесните призовават за кръв. За да защители демокрацията. Честно казано, като ги гледам повечето слаботелесни глисти кинта и петдесет как се канят да правят революция, и ми става едно смешно и жалко. Но пък затова им плащат. Проблемът е, че тях ги използват за въвеждането на определен сценарий в България. Сценарият на Украйна. Ще има безредици заради “европейската ориентация” на България. Психодесните ще предизвикат безредици. Ще се намесят психопатриотите, които са на същата каишка от Козяк. Правителството и водещи политици ще се притеснят и ще призоват съюзниците от САЩ да помогнат за запазване на демокрацията. Американските войски ще излязат от американските бази в България и ще въведат ред. Ще се въведе извънредно или военно положение и ще приключим филма с България.

Помните ли как започна в Украйна. Свобода, демокрация, слуга на народа, който призоваваше за възмездие за крадливите и продажни политици и правеше клип как ги разстрелва? Същият този предизвика изтребление на стотици хиляди. Помните ли майдана и вещицата Нюланд да раздава чайчета и лицемерно да се усмихва? Помните ли Културният дом в Одеса и изгорените живи хора? Удушената с кабел бременна жена? Ангелите на Донбас? Помните ли отрядите на Азов какви зверства извършваха? Ако не помните, пуснете си архива на БТВ и другите телевизии от 2014 година и ги вижте отново. И накрая същият този политик, който трябваше да върне демокрацията и свободата и да гарантира европейско бъдеще на Украйна, въвлече народа си в скотобойна и усвоява милиарди, които наивните европейски и американски данъкоплатци му изпращат.

Това ли искаме тук? Героите на сцената са готови – психодесни и психопатриоти. За размирици. А станат ли такива, американците ще се намесят. Хилядите войници от американската армия, които са тук в техните – американски бази, ще излезят и ще се намесят. Ненапразно тук изпратиха човек, който има опит с гражданската война. Е, не сме Хаити, но пък и не сме тази България, която трябваше да бъдем.

Българските мъже отдавна се интересуват повече от ракията и реалити форматите по телевизора, отколкото от свободата и бъдещето на децата си. Тези, които знаят как да държат автомат, без да се осакатят или убият, вече са на възраст. Затънали повечето в мизерия и кредити. Младите не знаят дори кухненски нож как да държат, а с епилирани гърди и нов маникюр трудно се защитава Родината.

Все още имаме време и начини това да го предотвратим. Защото на службите не разчитайте, те служат на американците, както всички разбрахме. Полицията и армията пък се заклеват във вярност на ЕС и НАТО и заплатите са им по-важни от народа им. Сами сме. И само от нас зависи дали ще сме способни да се противопоставим на унищожението.

Елена Гунчева-Гривова

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Може да харесате

ПОЛИТИКА

До момента ДПС във Враца представляваше Валентин Тончев – спряган за много близък до евродепутата Илхан Кючук Бившият агент на ДС Рамадан Аталай избра...

EXPRESS TV

„Това момче има огромен властов ресурс и е наистина опасно за демокрацията“ Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си...

КОНСПИРАЦИЯ

Другарко Петкова, вие тъпа ли сте, проста ли? Кое е по важно, стотиците хиляди работни места или вашият мръсен егоистичен джоб и този на...

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

СЛУШАЙТЕ РАДИО