Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

ИЗПЛАШЕНИАТ ПЕЕВСКИ ИСКА МИР С ДОГАН: НЯМА ДА ИЗКЛЮЧВАМ ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ НА ДПС ОТ ГРУПАТА В ПАРЛАМЕНТА! ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ!

  • Даде ли заден Пеевски или търси начин да се сдобри с Доган и заедно да изпушат Лулата на мира и да заровят томахавките?
  • “Няма да изключвам тези депутати, а само хора са изключени, които са поискали организациите. Няма нито един изключен от мен човек.

ДПС не се разцепва. Може да сме имали различия по тези теми с господин Доган. Прибързана радост на проруските и другите партии – ДПС ще бъде монолитно и с господин Доган, както двамата сме го правили, ДПС ще върви напред и ще има все по-добри резултати. На никого няма да позволим да цепи и да интригантства.

Моите различия са към определени хора, искам да се чува гласа на регионите и който не харесват хората, не искам да е депутат и да се бърка в организациите и да ги мачка.

Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представители и всички да бъдем заедно. ДПС ще бъде монолитно и ние с господин Доган ще бъдем заедно“, заяви Пеевски в кулоарите на парламента.

ДПС ще върне втория мандат за съставяне на правителство, каза още Пеевски и призова президента да ускори процедурата и да се ходи на избори.

„Вторият мандат няма подкрепа да се случи – те ясно го заявиха ПП-ДБ и ГЕРБ и то обезсмисля нещата. Затова призовавам президента да забърза процедурата, да не я бави. Ще отидем, ще върнем мандата след като го получим веднага. Третият мандат се вижда също, че няма да е успешен и е ясно, че вървим към избори. Огромна грешка е, наливаме в разрухата на държавата. Всички хора по места искат правителство“, коментира той.

Пеевски коментира и работата на другия председател на ДПС – Джевдет Чакъров

„Чакъров си има точни функции и да си ги изпълнява, които са тясно формулирани и са негова отговорност. Всички в момента търсят конфликти. Няма да получите новина от ДПС. ДПС няма да се разцепи и няма да позволя на дребни интриганти да мътят и неговата глава, и моята глава“, заяви той.

 

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Може да харесате

АНАЛИЗИ

Какво се крие зад двустранното споразумение с фашистка Украйна запродължаване на войната Ако не беше изявлението на унгарския външен министър Петер Сиярто, кога щяхме...

КОНСПИРАЦИЯ

От медиите на “Америка за България” се оплакаха на американския посланик, че ЕК не им дава пари В дискусия за медиите, организирана от Центъра...

КОМЕНТАР

„Последното, за което нашите управляващи мислят, е българския национален интерес. Преди хегемонът да заповяда нещо, нашите управляващи тичат и подписват, тичат и изпълняват. За...

ПАРИ

Заради очертаващ се чудовищен дефицит финансовото министерство обмисля вдигане на данъци и осигуровки Най-опасно ще бъде, ако темата за тежкото финансово състояние се замете...

СЛУШАЙТЕ РАДИО