Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Безобразие! Плиткоумие! Демагогия!

Наистина не можех да допусна дори за части от секундата, че след Станишев, който спретна и вкара БСП в аферата “Пеевски” и срина доверието в социалистическата идея катастрофално, ще дойде друг председател, който пък ще прави грозен и безсмислен пиар, качен на една каручка и отново на гърба на партията!

Слушам др. Нинова как припряно обяснява поредната набързо скалъпена позиция на ръководството на БСП (само на тясното ръководство!) за странджанските животновъди и си мисля – никой от нас не заслужава подобна гавра.

Никой!

И най-вече онези, които най-много и вярват. Защото всички ние, кой повече, кой по-малко, избирайки я преди 2 години и дадохме и бронирахме здраво с единственото и най-важното – нашата вяра и доверие. И казахме – работи и ни представлявай!

Днес, вместо да го пази този капитал на почти 1 милион души като очите си, той се изяжда и девалвира безпощадно. Брутално цинична история.

**********
Но, да се върнем на трагедията на клетата баба Дора и унищожения поминък.

Вместо да извадите очи, изписахте вежди на Цветанов и Борисов, за пореден път. Аз вече започвам да се замислям, кой всъщност работи за добруването на ГЕРБ във властта? Онези – натирените или тези, които останаха в ИБ на БСП!?

Какво всъщност им каза Корнелия Нинова на фермерите от Странджа днес? Че не е имало заповеди за убиване и затова не било законно, но двама министри ей сега ще седнат да ги подпишат и изтребването ще продължи законно?!

Така ли?

Това ли е проблемът, който видя качена на каруцата?

Това ли е алтернативата?

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

ПОЛИТИКА

Тежките процеси на обновяване не подминаха и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”, издаде източник от все още действащия 50-и парламент. Такъв е...

ПОЛИТИКА

Последният ден на 50-ото Народно събрание приключи с окупирана трибуна, изключени микрофони и химна на България. Депутатите от ИТН и „Възраждане“ застанаха пред трибуната...

СКАНДАЛ

БиТиВи направи днес гафът на годината! Снимката на Павел Найденов, баща на Илия Павлов сега покойник, се появи като… водач на листа в София....

СЛУШАЙТЕ РАДИО