Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

ПРО@@@@@@ТУТКИТЕ НА ВЛАСТТА

Големи спорове на социолозите – кой има преднина за изборите за Европейски Парламент. Почти като оспорване на изборни резултати. Защо ли? Елементарно. Защото това е част от голямата изборна манипулация.
Верните социолози са мобилизирани отдавна. И при положение, че всеки втори не само че не иска да гласува за ГЕРБ, но и иска да бъдат вкарани в затвора, да дадеш прогноза, че печелят избори, каквито и да са те, е меко казано, нагло. Разликата с БСП била процент, процент и половина, тези влизали, онези излизали.

Има едно НО. С тези проучвания подготвят материалът да преглътне по-лесно изборните резултати, които предварително са написани. С разликата от над един милион гласоподаватели при НСИ и ГРАО, с въвеждането на защитата на личните данни, така че никой да не може да проверява дали умрелият му съсед или роднина също е в списъците и е гласувал, с твърденията, че няма алтернатива. Това не са реални резултати, а започналата предизборна борба. Която, по стара българска бай-ганьовска традиция, се води с груби и мазни пехливански борби и удари под кръста.
Излиза днес някакво световно неизвестно икономистче да ни убеждава, как под вещото ръководство на гербавите, икономиката процъфтявала. Явно умрелите от гладна смърт, самоубилите се заради дългове и ровещите в боклука хора не впечатляват управляващите, те изобщо не ги виждат от лимузините си.

Социолозите отдавна се превърнаха в професионални прост@@@@@утки. Които обслужват всеки, който им плати, без значение колко гнусна е услугата. Като много добре осъзнават, че манипулират обществото. Защото от психологическа гледна точка, всеки иска да се присъедини към победителите. И ако предварително обявиш победителите, предрешаваш избора.
Точно затова са и промените да се съобщават резултатите и в изборния ден. За да се манипулират хората и да се отчаят, че могат да променят нещо.
Измамата и манипулацията са огромни. И втълпяват на хората, че алтернатива няма.

Има, повярвайте, че има, но не я виждате от боклука, с който сте заринати до над очите. Защото политическата каста досега не е дала и доброволно няма да даде шанс на свестните и можещите. И алтернативата е друга. И всички много добре я знаем, но все още не ни стиска, заблуждаваме сами себе си, че с избори и мирни преговори и протести можем да променим нещо. Не можем! Окопалата се мафия с верните й поддръжници и слуги от социолози, журналисти, политолози, икономисти и какви ли още не гравитиращи около трапезата, ще използва всички средства. Лъжата е тяхната сила, измамата е техният метод, но и пирова е тяхната победа.

И затова – вярвайте на очите си, на ушите си и на разума си. Живеем в Матрицата. Погледнете в себе си, а не в това, в което ви убеждават проститутките на властта. Защото цензурата няма да допусне никой, който да ви каже истината!

Елена Гунчева

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО