Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

ОТГЛЕЖДАНЕ НА КЕЛЕШИ – ТРЕТА ЧАСТ

Поредната куха лейка, която си въобразява, че има тежест, само защото силикона й тежи, избухна с простотията си в социалните мрежи. Оказа се, че тунингованата лейка е мадърка на онзи урод, който се подиграваше и унижаваше едно момче със специални потребности, заедно с още двама малоумника, единият от които ще се чуди съдът в мъжки или женски затвор да изпрати.

Зад всеки нещастник в тая държава стои една майка. Една майка, която се смята за такава, само защото е родила. То, да ви кажа и кравите и котките раждат, ама поне се грижат за децата си. Тази конкретна женица не е положила дори елементарни усилия да обясни някои неща от живота на отрочето си. Впрочем, като гледам колко е грозно то, не ми се мисли тази преди тунинговането на какво е приличала. То генетиката се предава на поколението, не пластичните операции! Та тя не е дала елементарно възпитание на сина си. Видно от думите й, самата тя е напълно лишена от такова.

Когато един син постъпи по подобен скверен и отвратителен начин, майка му трябва да е първата, която да го упрекне. И да поиска прошка от обществото, че е създала един келеш. Защото такива женици отглеждат келеши, не български мъже. Явно за тунингованата няма никакъв проблем в това келешчето й да се гаври с болно момче. За нея е проблем, че това е станало известно и дори си позволява да заплашва вътрешния министър. Не знам кой е бащицата в това семейство, но е тотал щета – първо, че я е пуснал тая да се излага, и второ, че не е упражнил контрол върху възпитанието на келешчето.

Основен дълг на всяка майка е да направи синът си първо човек. Да го научи да различава добро от зло и да избира доброто. Да помага на беззащитните. Да подава ръка. Да не обижда и да не унижава другите. Тази се е провалила в този основен дълг. И ни е натресла на обществото келешчето си. И дори има наглостта да търси обяснение!

Трябва да сме непримирими към такива. Родителите носят основна вина за това какви са станали децата им. Ако децата им са келеши, вината е и у родителите. Защото ги защитават, когато лъжат, когато крадат, когато бият, когато унижават. Защитават ги срещу другите, без да видят подрастващите келешчета как се превръщат в чудовища.

Позор за майката и за келешчето й! Не трябва да допускаме като общество дори изявата на подобни духалки, които не само не различават добро и зло, но и са вредни за всички. Отглеждането на деца не е като духовното развитие с подходящия спонсор. Трябва си и акъл, и възпитание, и образование. И най-вече човещина!

Май някъде сериозно сбъркахме по пътя….

Елена Гунчева-Гривова

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ

Може да харесате

ПОЛИТИКА

До момента ДПС във Враца представляваше Валентин Тончев – спряган за много близък до евродепутата Илхан Кючук Бившият агент на ДС Рамадан Аталай избра...

EXPRESS TV

„Това момче има огромен властов ресурс и е наистина опасно за демокрацията“ Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си...

КОНСПИРАЦИЯ

Другарко Петкова, вие тъпа ли сте, проста ли? Кое е по важно, стотиците хиляди работни места или вашият мръсен егоистичен джоб и този на...

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

СЛУШАЙТЕ РАДИО