Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Лъвът не разрешава на хиените да го хапят по опашката!

Президентът Радев се БОРИ с Борисов и ГЕРБ, за да ВЪЗРОДИ България! Ще го подкрепим ли? – С тази статия ИНФОРМИРАН.НЕТ се опитва да представи президента като спасител на нацията. Аанализа които е направен и мотивите които го карат да го прави са направени от някакви юрисчета и дописници на президента и са доста неграмотни. Това показва, че президента няма истински експерти които да му правят анализите и да му предлагат адекватни решения.

Доста е смешно да не кажа жалко твърдението, че се краде от държавата и то от частниците. Тези частници не са истинските предприемачи а приватизатори, които са придобили това държавно имущество чрез приватизация. Това са партийни кадри поставени от свийте партии да управляват държавното имущество. Това е станало по настояването на САЩ и реализирано с програмата РАН-ЪТ, наложена ни от А.К.Луканов.

Да твърдиш, че ще спреш кражбите от държавата с един закон за борба с корупцията, и назначаването на неговия председател е ВЪРХОВНА ГЛУПОСТ, НАИВНОСТ И ПРОСТОТИЯ. Това показва, че авторите на разбират нищо от държавно управление. Сравненията са смехотворни и имат за цел да четкат егото на президента.

Как можеш да го сравняваш с ЛЪВ когато той скимти като коте и дори не лае. За сега се обажда само когато го настъпят по опашката и то за да се защити и да отправи поредното си питане.

ЕДИН ЛЪВ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА ЕДНА ХИЕНА, КАТО ЦВЕТАНОВ, И НА ЕДНО БИЧЕ КАТО БИКОВ, ДА ГО НАПАДАТ, НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО Е ЛЪВ И ОЩЕ Е ЖИВ. Да се твърди, че президента ще настоява за въвеждането на строги правила в една изградена система която е наложена от НЕОЛИБЕРАЛНИЯТ МОДЕЛ Е НАИВНО. Модела се е изродил в т.н.

ПАРТИЕН КАПИТАЛИЗЪМ.

При този модел партиите контролират всичко и играят ролята на ДЯДО КОЛЕДА. Те увеличават заплатите, те повишават пенсиите,те разпределят държаните поръчки, те назначават служителите ТЕ КОНТРОЛИРАТ ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА И ЖИВОТА НА ГРАЖДАНИТЕ.

Излизатето от този модел става само с мобилизирането на недоволните хора и СМЯНА НА МОДЕЛА С Т.Н. ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ ОТ КЕЙНСИАНСКИ ТИП. Разсъжденията за ИНВЕСТИТОРИТЕ също са доста жалки и наивни както и твърдението ,че частниците крадат от държавата.

От държавата каквото е имало до сега е откраднато, и разрушено, и сега най-много се краде от Европейските програми и най-вече от ПРСР.

По ПРСР Европейският съюз ни е предоставил до сега 14.5 милиарда лева, които с националните доплащания за развитието на аграрният сектор са нараснали на 18 милиарда лева. ТОВА СА ПРЕКИ ИНВЕСТИЦИИ В АГРАРНИЯТ СЕКТОР, КОИТО ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА СЪЖИВЯТ ПРОИЗВОДСТВОТО НА АГРАРНА ПРОДУКЦИЯ И ДА СЪЖИВЯТ СЕЛСКИТЕ РЕГИОНИ. Казано на по просто тези инвестиций трябваше да се използват по класическата схема на стоковото производство,което значи -ПАРИ-СТОКА -ПАРИ-прим.

Учудващо е защо дописниците не коментират тази тема, и не само те а НИКОЙ ОТ Т.Н. ИКОНОМИЧЕСКИ ВЕЛИЧИЯ НЕ ГО ПРАВЯТ. ЗАЩО ПРИ ИНВЕСТИРАНИ 18 МИЛИАРДА ЛЕВА В ЕДНО ПРОИЗВОДСТВО НАТУРИТЕ НАМАЛЯВАТ, БРОЙКИТЕ ЖИВОТНИ СЪЩО А ФЕРМЕРИТЕ ФАЛИРАТ И НАМАЛЯВАТ С НАД 500000 ДУШИ. ЕТО ТОВА Е КРАЖБАТА ГОСПОДА ОТ ИНФОРМИРАН НЕТ, КОЯТО ВИЕ НЕ КОМЕНТИРАТЕ. ВКАРВАШ 18 МИЛИАРДА В ПРОИЗВОДСТВО ПО ИЗМИСЛЕНИ СХЕМИ, НАТУРИ НЯМА ДЕМЕК СТОКА И 18 МИЛИАРДА СЕ ЯВЯВАТ КАТО ПАРИ ПРИМ.КЛАСИЧЕСКА ГЕРБЕРСКА СХЕМА В КОЯТО УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПАРТИИ. Ако ЛЪВА ИСКА ДА СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ВСЛУША В ГЛАСА НА ЕКСПЕРТИТЕ, И ДА ИСКА ДЕБАТ ПО ТАЗИ ТЕМА. САМО ТОГАВА, ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ЩЕ РАЗБЕРЕ КОИ МУ КРАДЕ ПАРИТЕ И ГО МОРИ И ЛИКВИДИРА.

ЗАЩО НЕ ГО СТОРИТЕ Г.н ПРЕЗИДЕНТ ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ЗА ЕДИН ТАКЪВ ЛЪВ КАТО ВАС.

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО