Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

България очаква убедителна алтернатива на днешното управление

Г-н Президент, вярно е, че държавата се ДАВИ В СКАНДАЛИ, но вие не предприемате никакви спасителни мерки.

ВИЕ г-н Президент сте КАПИТАНА НА ПОТЪВАЩИЯТ КОРАБ БЪЛГАРИЯ, капитан който се крие в каютата си и не предприема нищо.

Вие трябва да иницирате спасителната акция и да изведете страната от опасността да изчезнем като нация и държава.Така с недомлъвки и с кухи фрази не става г-н ПРЕЗИДЕНТ.

Вие говорите за идеи и нови модел на управление но до сега не се срешнахте с нито една НПО организация и с нито един експерт. Народа е стадо и има нужда от водач и експерти които да предложат решенията.

ТОЗИ ВОДАЧ СТЕ ВИЕ, ЗАЩОТО ЗА ВАС СА ГЛАСУВАЛИ НАД 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, И ИНСТИТУЦИЯТА КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ СИМВОЛИЗИРА ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА.ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ ВСЛУШАТЕ В ГЛАСА НА ЕКСПЕРТИТЕ.

Ако мислите, че новата ВИЗИЯ на Нинова ще ни спаси, се лъжете. Ако разчитате това да го сторят други както го пише вашият дописник И. Макесонвски също се лъжете. Ние не сме гласували за Путин ,за да очакваме от него да ни спаси, ние сме гласували за Вас, и сега е момента да покажете, че сте обединител на нацията, и можете да изведете страната от състоянието в което се намира. Само национално помирение и програма за спасение на държавата и нацията може да ни избави, И ТОВА МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ САМО ВИЕ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ. Покажете, на всички, че сте държавник и,честен и доблестен български войн.ПОКАЖЕТЕ НА ВСИЧКИ, ЧЕ ЗА ВАС БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО. Призовете всичка на кръгла маса и дебат по но националните проблеми, които ни застрашават от изчезване като нация и държава.

СОЦИАЛНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ОБСЪЖДАТ НА ТАЗИ КРЪГЛА МАСА СА: БЕДНОСТ, ГЛАД, БЕЗРАБОТИЦА, МИЗЕРИЯ И СОЦИАЛНОТО НЕРАВЕНСТВО.

Тези заболявания са ни причинени от този политически ели и за това ТОЙ НЕ ТРЯБВА ДА УЧАСТВА В ТЕЗИ ОБСЪЖДАНИЯ.

Тези заболявания ще се обсъждат от експерти които предлагат алтернативна терапия на социалните заболявания. Това е начина народа, чрез неговите е експерти да разработи една СПАСИТЕЛНА ПРОГРАМА, която да е задължителна да изпълнение от всички които са на власт. За министри на определени министерства от които зависи националната сигурност на страната да се назначават само експерти.

Да се надяваме, че с това кратко обръщение към народа да не сте нарушили обеда си за мълчание които сте дали на вашите покровители от БСП, и от този момент за вас да има само един единствен път-СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ.

Йордан Малджански

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО