Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

ТРИУМФ НА НЕКАДЪРНОСТТА НА ТЕРИТОРИЯТА! УМИШЛЕНАТА НЕКАДЪРНОСТ!

С пълен потрес прочетох изказването на шофьорчето /тоест Министъра, то човек трудно се ориентира – пожарникари, шофьори, охранители../. Проверявали лудницата наблизо!!

И криминално проявените – тоест обичайно заподозрените. Току-виж, намерят някой, който е бил в радиус от три километра, следователно виновен и евентуално осъден.

За лудницата малко ми бледнее фантазията – при избягал пациент би трябвало полицията да е информирана? Или пък ги пускат да се разхождат покрай реката за релакс???

Щеше да е смешно, ако не беше свързано с жестоката и безсмислена смърт на една млада журналистка.

Навсякъде днес по „свинските“ медии заглавията са: „Убита млада жена“. Да, млада жена, но също така и журналист, разследващ журналист, работила допреди ден по особено щекотлива за властта тема! И също така съпруга на собственик на медия, която не се е чуло засега да е купена. Това ми прилича да убият ББ, а медиите да съобщят – зверски е убит мъж на средна възраст в центъра на София.

Учила съм криминалистика при покойния професор Цеко Цеков, светла му памет! Голям професионалист. Та когато има подобно престъпление, задължително е да се обърне внимание на личността и заниманията на жертвата, защото най-често те са отговорът на убийството.

В случая – по-важното от това, че е жена и че е млада, е това, че е разследващ журналист. Да, възможно е престъплението да е по случайност. Но може и някой да е знаел маршрута й за джогинг и да я е причакал. Като е инсценирал други мотиви.

Но Маринов Илиянският разследва лудницата!

А първо трябваше да разследват работата й, да разпитат колегите й, да се запознаят по какви случаи работи, дали е била неудобна на някого и дали е получавала заплахи. Да призоват всички, които са били в района, да отидат до полицията. Да извършат претърсване, включително и с кучета на цялата местност…

НЕКАДЪРНОСТ! И В СЛУЧАЯ МОЖЕ ДОРИ ДА Е УМИШЛЕНА! ЛОШОТО Е, ЧЕ АКО ДО МАКСИМУМ 48 ЧАСА ЕДНО УБИЙСТВО НЕ СЕ РАЗКРИЕ ИЛИ НЯМА ГОРЕЩА СЛЕДА КЪМ ИЗВЪРШИТЕЛЯ, СЛЕД ТОВА ОБИКНОВЕНО ОТИВА В АРХИВИТЕ…..ПОРЕДНИЯТ „ИНЦИДЕНТ“ С НЕУДОБНИ ЖУРНАЛИСТИ….КОЙ ЛИ ЩЕ СЛЕДВАЩИЯТ БЛЪСНАТ ОТ КОЛА, САМОУБИТ, ОГРАБЕН И УБИТ ИЛИ ПРОСТО ИЗЧЕЗНАЛ?

ОМЕРТА, СКЪПИ ЖУРНАЛИСТИ, ОМЕРТА! ИЛИ ТОВА, ИЛИ ЩЕ СТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ПО МЕДИИТЕ, НО КАТО ОБЕКТ! АКО СМЕЕТЕ, ГОВОРЕТЕ!

Елена Гунчева

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО