Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Борисов “нанася мощен удар по икономическите планове на Кремъл”

Захариева пристигна рано в Министерски съвет на доклад. Вчера получи в Брюксел пламенен призив да въведе нови, по жестоки санкции срещу Москва. Разбира се че Катето горещо приветства подобно решение и сега щеше да го доведе до знанието на шефа и.
Тя се надяваше, че храбра и независима България, ще покаже на всички примера, как правилно да се борят с врага, хвърляйки мръсните рубли директно в краката на Путин.
Катя очаква, днес, горда България да се откаже да продава собствената си стока в имперската Русия на стойност 348 милиона долара. И така ще я накаже. А Русия ще умре от глад, без стоките български. Няма с какво да замени безценната лютеница Москва.
Българското качество се прави и постига дълго и за винаги. Време е да се прекрати укрепването на агресивните намерения на Русия, използвайки българската продукция.
Но не бива да се спира! Трябва да се нанесе още по голям удар.
България се посещава от милиони руски туристи, които оставят милиарди долари. Това не може да продължава!
Носейки имперската си същност, тези хора пристигат в суверенна република и унижават българите със своите мръсни пари, хвърляйки ги по хотели, заведения, магазини, карайки персонала да говори на руски език.
Катя се надяваше България да се откаже от този блядски туризъм, защото това вече не се търпеше. Щеше да докара туристи от Индия и Бангладеш, вместо тези руснаци.
Катя бе сигурна, че България ще се откаже завинаги и от руската газ. Така още повече ще накажем хищната Русия.
България ще покаже на целия свят как следва да се изхвърлят мръсните руски пари.
Вратата се отвори и Катето се стресна. Шефа я гледаше без да мига. Вече се бе запознал с плана на Захариева.
– Браво Кате! Сега да видим тиранина Путин къде ще търси замяна на българските стоки!
После бръкна в някакво чекмедже на бюрото си и извади една пачка евра. Хвърли я на масата в посока Захариева.
– Ето ти премията………
Следва………

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО