Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Противоречи ли на Конституцията да има министър по ромските въпроси?

И след като името на този министър не присъства в списъка даден на президента, трябва ли да участва в Министерския съвет, макар и да е без портфейл?
Според чл. 25, ал. 3 от Закона за администрацията:
“(3) С решение на Народното събрание по предложение на министър- председателя в състава на Министерския съвет могат да бъдат включени и министри, които не ръководят министерства.”
Вероятно това са министрите без портфейл, но тук по-важният въпрос е дали изобщо е законно да има такъв министър, само по един от етносите, а нали всички сме равни.
***
Браво, въпрос точно в Десятката! Чакаме отговора му, г-н Тошко Вездесъщи!
***
Не е необхидимо, да не би да сме ромск държава?!?! Не стига че не плащат почти нищо към хазната (ток, вода, данъци осигуровки), не стига че се лекуват безплатно и получават помощи в неограничени размери, че сега Слави министерство ще им прави!?!? 🤔😡🤢 Той по-скоро иска да ги привлече като електорат 🤔😒🤨!?!!
***
За кой ли път показват, че това са най- ценните хора в България, без ценности! А къде оставиха малцинството на българската етност, за нас кой ще се грижи? Ония си знаят правата! А ние нямаме такива! Имаме само задължения! Дори и водата им да плащаме!
***
Щом са в България, тук са родени, работят и плащат данъци и получават помощи, всички са Български граждани! Айде стига вече с тия етноси !!!! И аз имам 3 деца, ама не вземам 1000 лв помощи!!!! И съм изкарала 25 години във ВВС, пазейки същите тия етноси да се множат, но пенсията ми не е 1500 лв!!! И никой не ме толерира като многодетна майка!!!!!! Не искам мангали и други етноси да ме управляват!!!!!

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО