Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

До Всички, които си слагат “Украински знамена”

ВИЕ, ЛИЦЕМЕРИ, КОИТО СЕ ПРАВИТЕ на “хуманисти” и крещите за правата на “суверенна” Украйна: КЪДЕ БЯХТЕ 7 години, КОГАТО в Донбас се направи Алея на Загинали Деца от снаряди на фашистите “Националисти”?

Защо тогава НЕ слагахте ЗНАМЕНА на снимките си във Фейсбук? КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ, КОГАТО ПРЕДИ 7 години в Профсъюзния Дом на Одеса Украинските фашисти ИЗГОРИХА над 80 човека, сред които имаше Българи от Одеса?…

Къде бяхте ВИЕ, когато американците и ЕС бомбандираха ЮГОСЛАВИЯ? Когато НАТО избиваха цивилни и деца в Белград и сърбите трепереха по мазетата?

Къде бяхте, когато същите НАТО бомбандираха Суверенни Държави като Ирак и Либия за да им вземат Петрола – под предлог, че в Ирак имало “химическо” оръжие, а се оказа после, че няма?

Къде бяхте когато шайка от няколко държави САЩ, ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ, АНГЛИЯ нарушаваха Суверенно право и “разкостиха Либия”, която днес е Територия на бандитизъм и терор “благодарение” на сваляне на “Диктатора”?

Къде сте ДНЕС когато Ирак е най-опасното място за живеене в света “благодарение” на внесената там “свобода” от НАТО?…

СЕГА ДЪРЖИТЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО?! А тогава – преди 8 години когато в Киев бандеровците фашисти(слуги на САЩ), изгаряха живи хора, и когато през 1999 година над Белград НАТО пускаше бомби, а операцията се наричаше “Операция БЛАГОРОДНА НАКОВАЛНЯ”?! Къде бяхте лицемери, защо не ЗАКЛЕЙМИХТЕ САЩ и ЕС?

Четете ли – това изтребване на хора цивилни и деца се казваше “БЛАГОРОДНА НАКОВАЛНЯ”! Къде бяхте тогава? И защо приехте за нормално името Благородна Наковалня за бомбандиране на деца? ЗАЩО ТОГАВА НЕ КРЕЩЯХТЕ за Международното Право?… Кое Международно Право – на убийците които пускаха бомби над деца в Югославия и Либия?

Вие изобщо Човешка Съвест и Логика имате ли?… Твореца Бог вижда цялата мерзост извършваща се над беззащитни хора. Шайка бандити от НАТО преди време унищожиха Либия като ЛЪГАХА, че там хората живеят “зле” и ги спасявали от нещо – а факт беше, че в Либия по време на “диктатора” Кадафи всяко новородено получаваше 20 000 долара и народа живееше добре. Сега там е Територия от Племена избиващи се помежду си. Когато влачеха Кадафи по земята вързан той се молеше “не ме убивайте деца мои” – ТОГАВА МНОГО ГЛЕДАЙКИ ВИДЕОТО. Сърцето ми плака с Кадафи. А го влачеха либийци екзалтирани в омраза, внушена им. Така днес се настройват хора в Украйна да мразят всичко руско!

А да ви кажа какъв “диктатор” беше и Садам – в Ирак той беше издал Закон за Забрана да се обиждат хора на Етнос, Релгия и Произход – ето какъв “диктатор” беше. А ПЕТРОЛА на Либия и Ирак днес, всички знаят къде отива – ТОВА ли ви е Демокрацията?

ТОВА ИСКАТ да направят днес с Украйна! Империалистите които пускаха горящ напалм върху спящи деца във Виетнам днес казват, че са “миротворци” и историята се повтаря за пореден път! А тълпата вярва на Интернет измами и на Западни пропаганди, които бълват САМО лъжи!

Ако човек си загуби Съвестта той губи всичко човешко. Чудя се само на хората, които лесно вярват на пропагандата на медиите! Та някои неща са толкова ОчевАдни! Как може на толкова Елементарни Манипулации да вярват, че и изпадат в транс и възмущение как “диктатор” влиза в “независима” държава!

КАКВА НЕЗАВИСИМА Държава умници?! Та Украйна отдавна се Управлява изцяло от Запад и нито един Управник там няма реална власт. Както е и в България…

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, ВИЕ, ДЕТО СТЕ НАКАЧУЛИЛИ УКАИНСКИЯ ФЛАГ НА СНИМКИТЕ СИ и пишете постове за “нарушаване” на някакви “Суверенни” права, при целия този ГЕНОЦИД, който се извършва?!

Имате ли понятие, че това са БРАТСКИ народи руснаци и украинци и това, че ги разделят АМЕРИКАНСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ днес, е ТРАГЕДИЯ?!????

А вие се радвате на тази РАЗДЯЛА и всяка новина за тази раздяла – когато някой фашизиран елемент пише!…

Вие в България и извън нея, вие, вярващи толкова елементарно на лъжите на лицемерният запад в Интернет, вие, които имате деца и внуци и ви е жал за ДЕЦАТА по целия свят – ако ви е останала капка Човешка Съвест се замислете кой е Агресор и кой Спасител…

Но се съмнявам, че имате съвест и ум.

ЛИЦЕМЕРНО е състраданието ви към Украйна – защото иначе не изпадате в такъв колапс и не пишете така истерично за ДЕЦАТА В АФРИКА които ВСЯКА ГОДИНА с милиони умират там от Глад и липса на Питейна вода Буквално…

Големият, Великият Ботев пише едно стихотворение “В механата” за псевдо патриотизма. И го завършва с думи: “А ВИЙ, ВИЙ СТЕ ИДИОТИ” това е стихотворение на Ботев.

И знайте, че Украйна днес нито е Независима, нито е Суверенна – управляват я “не украинци” и добре знаете кой, това са фашисти поставени от САЩ.

И… дано поне имената на тази паметна плоча на загинали деца събуди нещо човешко във вас…

НЕ СЪМ толерантентна и не боледувам от Болестта “Поклоник на Нато”!

Време е да бъдем свободни и обединени за истината…

 

 

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО