Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Последните дни медиите се гаврят с интелекта на българите

Два дни в медиите се гаврят с интелекта на българите (тук с прискърбие трябва да призная, че съвсем основателно за по-голямата част) и ни обясняват как Путин бил заплашил, че може да използва ядрено оръжие в Украйна – Пълни глупости и то на търкалета. Не е казвал нищо подобно, не е намеквал дори. Няма и никаква логика, причина или нужда.
Кой е този идиот, дето ще направи негодна за живеене земята, която е присъединена към него или ще бъде скоро присъеденена.

Това означава да прати по дяволите всичко постигнато до тук, да пикае на умрелите за каузата до сега и да си направи политическо сепуко.

Русия, колкото и да не искат да го видят някои хора, печели войната и крайната победе ще е за нея, поне тази на украинския фронт.

А за отчайващо глупавите или зависими, или най-вероятно и двете журналисти, ще разшифровам какво каза Путин – а той каза:

Румяна Ченалова: Руснаците бягали от мобилизацията и Путин.А украинците при обявена мобилизация пристигнаха със скъпи коли и милиони за да ги обгрижваме

Ако е необходимо да защитя Русия (не от Украйна), а от САЩ и НАТО, няма да се поколебая да използвам дори ядрено оръжие по вас! Или Украйна ще се върне там където и е мястото, или ще воюваме с вас(САЩ) до окончателна победа със всички средства!

Таа, Путин наистина имаше предвид, че може да използва ядрено оръжие, но не на територията на Украйна. За Украйна той има повече от достатъчно да я превземе и хора, и конвенционални оръжия.
Ако и политиците на запада са толкова прости, колкото и журналистите, то спукана ни е работата на всички. Няма още дълго да го бъде този свят.

Крайно време е да им светне, че Путин няма да отстъпи, а и няма на къде повече. От тук нататък има само една опция за света – или уважават справедливите претенции на Русия, или всички ще горим в Ада!

Огнян Минчев: Днес има важни новини от Москва, които целият свят обсъжда

Щелиян Димитров

Може да харесате

ПОЛИТИКА

До момента ДПС във Враца представляваше Валентин Тончев – спряган за много близък до евродепутата Илхан Кючук Бившият агент на ДС Рамадан Аталай избра...

EXPRESS TV

„Това момче има огромен властов ресурс и е наистина опасно за демокрацията“ Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си...

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

ВОЙНА

Украинската партизанска война достигна ново ниво. Съпротивата започна масово да отмъщава на украинските въоръжени сили: след военните автомобили започнаха да горят апартаменти. В Украйна...

СЛУШАЙТЕ РАДИО