Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

‼️Може би, има български паспорт и ще гласува!?

‼️Урсула фон дер Лайен щяла да идва на 01.10.2022г.

‼️Може би, има български паспорт и ще гласува!? А може би, ще подреди правителството на всяка цена и ще определи политическите сили в него!?

‼️Всичко това е добре завоалирано зад официалното откриване на интерконектора с Гърция и присъствието забележете, на стево пендаровски и Криакос Мицотакис.

‼️Интересно защо Урсула фон дер Лайен не бе заведена на мача в Скопие снощи, а даже трябваше и онзи с предложенията от Франция Макрон да бъде заведен там с лична покана от Румен Радев, и Кирчо и Кокорчо да им носят таблите с картофки и Макдоналдс.

‼️Щеше да е интересно след мача, Урсула и Макрон да коментират северомакедонската любов към България и българите, както и напредъка в добросъседските ни отношения и тоталното изкореняване на езика на омразата.

‼️Стигна се до там, че северомакедонските зрители показаха обожание към нашият Национален химн и са се научили да го свирят!

‼️До тук със сарказмът, че някой пак няма да го разбере…

‼️Грозно е от страна на властимащите, както и от европейските бюрократи да оказват влияние, намеса и натиск, под каквато и да е форма в нашите вътрешни работи и изборите.

‼️Датата за посещението и и откриването на интерконектора не е избрана случайно и като цяло темата с газа е болезнена за Европа, а на нас ни е вкарана изкуствено.

‼️Тукашната тема е, че на пазара изчезнаха дървата, пелетите и въглищата, а 40% от населението се отоплява на твърди горива.

‼️Това е проблем за хората извън София и в периферията и, а държавата нехае.

‼️Топлофикация бе спасена, за нея и газ ще има, защото източването и далаверата трябва да вървят, както и съществуването на Булгаргаз, защото напрактика Топлофикация е основният клиент.

‼️Бавно и постепенно се утвърждаваме като задния двор на Европа, и като зависима територия наглеждана от господарите си….

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели, ограничават ни заради позициите ни! Влизайте директно в сайта. Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Когато видите знака “фалшиви новини”, това означава, че тази статия е препоръчително да се прочете!!!

Може да харесате

ПОЛИТИКА

До момента ДПС във Враца представляваше Валентин Тончев – спряган за много близък до евродепутата Илхан Кючук Бившият агент на ДС Рамадан Аталай избра...

EXPRESS TV

„Това момче има огромен властов ресурс и е наистина опасно за демокрацията“ Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си...

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

ВОЙНА

Украинската партизанска война достигна ново ниво. Съпротивата започна масово да отмъщава на украинските въоръжени сили: след военните автомобили започнаха да горят апартаменти. В Украйна...

СЛУШАЙТЕ РАДИО