Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Другарю президент Радев, другари и другарки парламентаристи!

Всички заедно и поотделно видяхте Шенген през крив макарон, точно както се очакваше да се случи. Вината си е изцяло ваша и няма нужда да се оправдаввате с Рюте, Австрия и ланския сняг.

Няма европейски лидер който да не знае, че всички управници тук сте корумпирани, зависими и недостойни.

Не може да убедите нито тях, нито нас в обратното, губите си времето. Не зная също дали разбирате какво причинявате на България, но рано или късно ще платите цената и за това.

По същество.

Шенгенското пространство има скрити и явни цели. Вие, господа парламентаристи не разбирате и двете. Толкова сте оскотяли от крадене и злоупотреби с власт, че виждате само пред носа си. И няма нужда да се обвинявате един друг, защото всички преяждахте с престъпно генерирани капитали, включително в пограничните зони.

За върховенство на закона да не говорим, защото ако имаше и грам такова вие щяхте да сте изгнили вече в Белене. И да сте забравени.
———————–

Каква неистина изрече Рюте?

———————–

Всичко , което каза за България е абсолютната и неподправена истина. И какво стана? Льотчика Радев подскочи сякаш неговите копринковци не ръководят и печелят от трафика на хора през границите или защото самия Радев беше разобличен, че е част от схемата?

Ами част е, недилема при това. В едно с бойковчетата, ниновчетата, демократчетата и депесарчетата. Всички сте наредени като на витрина за аптекарски шишета.

Истината ни казват европейските лидери – бандити сте.

Такива бандити, които заслужават да бъдат набутани в затворите като мръсни кучета. В това няма политика, а само справедливост. Защото ако чакаме оправия от такива като вас е все едно да чакаме влака на гара без реси. Гнусни сте, господа другари!

Подли, лицемерни, арогантни, крадливи, самовлюбени. Завършени престъпници с държавна власт.

И въпреки това не забравяйте, че когато се затвори небето се отваря земята.

Nikolai Markov

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ

Може да харесате

ПОЛИТИКА

До момента ДПС във Враца представляваше Валентин Тончев – спряган за много близък до евродепутата Илхан Кючук Бившият агент на ДС Рамадан Аталай избра...

EXPRESS TV

„Това момче има огромен властов ресурс и е наистина опасно за демокрацията“ Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си...

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

ВОЙНА

Украинската партизанска война достигна ново ниво. Съпротивата започна масово да отмъщава на украинските въоръжени сили: след военните автомобили започнаха да горят апартаменти. В Украйна...

СЛУШАЙТЕ РАДИО