Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Кой спря похода на колонизаторите?

“Добре помня този връх. Оставен сам на масата, бил е сам на всички събития на Г-20 в Австралия и когато най-накрая осъзна ролята си, просто се изправи и си тръгна, стискайки ръката на полицейския ескорт.

Колко мръсотия и клюки е получил по свой адрес, през цялото време на власт! Десетки дворци на Путин, милиарди по сметките на Путин… Най-добрите световни разузнавателни агенции от много години търсят базовите активи на президента на Русия, но без да открият нищо, влагат всички усилия да ощипят “приятелите” на Путин.

И защо не събере екип от съдебни журналисти, за да опровергае безкрайните лъжи по негов адрес? Отговорът е прост – делата му говорят вместо него:

Той дойде в далечната 1999 година, когато страната остана само едно име. Унизителното “дефолт на Русия”, току-що е обявено пред света.

БВП-195 милиарда, а Държавен дълг-190 милиарда долара.

Путин прие фалирала държава, чиято стойност на активите беше практически равна на външния ѝ дълг.

Как изолираната Русия от ерата на путинския изгнаник се приближи до 2018 г.?

Само през „санкционираната“ 2017 година БВП на страната нараства с 2,7% и възлиза на 3 трилиона 445 милиарда долара.

Просто сравнете двете цифри…
-БВП 1999 – 195 млрд. $
-БВП 2017 – 3 трилиона 445 млрд. $
… и ще разберете цената на самотата на Президента. ”

🔷 Ще добавя от себе си.

Спомням си перфектно Русия без Путин.

Стрелба в Парламента, танкове и БТР-и трещят през нощта под прозореца на Бабушкинская, където живеех, военните са на пълна показ в цяла Москва. Кървави локви по тротоарите. Труп на минувач със смачкана глава на танк на пътя.

Видяхте ли? Видях го.

Война в Чечня, видяна през очите на няколко мои приятели от специалните части, командировани там.

Момчетата разказваха как са наводнили Чечня с международни терористи.

Измяна и корупция на офицери, трафик на наркотици, тонове долари подкупи. Умряха момчетата, които бяха изпратени на кланица от предатели, за да създадат недоволство в страната.

Забравихте ли “Норд-Ост”, който се случи благодарение на корумпирани милиционери, които пуснаха без надзор военни камиони с терористи, експлозиви и оръжия почти до центъра на Москва за 2-3 хиляди долара?

🏫 Забравихте ли училището в Беслан?

Когато заложниците пиеха урината си, за да не умрат от жажда, при затварянето на детето, което избяга през прозореца, убиха нашите специални части.

Безработица, хиляди предприятия са затворени, професори се търгуват на пазарите, бюджетниците не получават заплати от години.

Някак си в центъра на Москва излязох от входа и попаднах в бандитска разборка. Автоматични опашки и изстрели, писъци на ранените, трупове край колите. А вие в чист костюм и бяла риза пълзите по корем покрай стената на къщата в кална цветна леха зад ъгъла, за да не се добавите към статистиката за “естествено изчерпване на населението”.

През 90-те години загубихме повече население, отколкото през Великата Отечествена война.

Не помниш ли? Спомням си.
Путин не е ангел и не го идеализирам. Ще мине време и ще дойде някой по-добър от него. По-компетентен, по-енергичен и по-мъдър. Но искам да отдам почит на този човек.

В крайна сметка помня кой спря цялата тази лудост. И понякога ми се иска да попитам тези, които критикуват и хвърлят мръсотия върху този човек:
❗️ А ТИ КАКВО НАПРАВИ, ЗА ДА СПРЕШ ТОВА?”

АЛЕКС КРЕПЧИНСКИ

Днес целият западен политически бобър обсъжда темата: Къде да му намерим убиец? Готов съм да платя милиард за това.
И днес казвам едно: искам да живее възможно най-дълго. Искам да му стисна ръката и да му благодаря, че спря цялата тази каша.

Бог да му дава сили и здраве!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ

Може да харесате

ПОЛИТИКА

До момента ДПС във Враца представляваше Валентин Тончев – спряган за много близък до евродепутата Илхан Кючук Бившият агент на ДС Рамадан Аталай избра...

EXPRESS TV

„Това момче има огромен властов ресурс и е наистина опасно за демокрацията“ Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си...

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

ВОЙНА

Украинската партизанска война достигна ново ниво. Съпротивата започна масово да отмъщава на украинските въоръжени сили: след военните автомобили започнаха да горят апартаменти. В Украйна...

СЛУШАЙТЕ РАДИО