Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

‼️Опит за убийство….колко тъп сценарий на дълбоката държава повтарящ се във времето!

‼️Опит за убийство….колко тъп сценарий на дълбоката държава повтарящ се във времето!

‼️Притеснени от предстоящата му победа на предстоящите избори и невъзможността на ментално и физически неадекватният Байдън, умиращите неолиберали прибегнаха до сценария “Кенеди”, който слава богу този път не успя!

‼️Въпреки всичко обаче, удобно стрелецът бе …. Убит, за да не се стигне до поръчителите и хората, които са платили и организирали това гнусно злодеяние израз на тяхната немощ и разпадаща се власт и модел за управление(заробване на държави и народи).

‼️Тръмп като лидер твърдо обявил се срещу джемдърството, моралния упадък, ЛГБТ и всички либерални гнусотии е неудобен… Не! Той е тоталната заплаха за този разкапващ се модел!

‼️Паническите и неадекватни действия на неолибералните “сили” и в САЩ и в Европа ясно показват едно: змията хапе най-отровно преди да умре

✅Въпреки това краят на този порочен свят и еднополюсен, тоталитарен, аморалален и унищожителен модел се вижда.

 

‼️Путин ще спечели войната с НАТО, БРИКС набира все повече икономическа и военно-политичрска сила, а Тръмп с помощта на Господ ще спечели изборите.

‼️Всичко това ще доведе до геополитическо преразпределение, както и до реформи, а може би и разпад на съществуващи военно-политически формации като НАТО и ЕС ….

‼️Видни са тоталните разпади и упадък в придатъците на САЩ като Великобритания, Франция и Германия …Канада даже не я коментирам с Трюдо удари дъно на дъното и копае следващо….

‼️Всичко това дава отражение и у нас, където платовете в политиката се разместват като земните плочи от “огнения пръстен”.

✅Трусовете са жестоки и старите лидери от статуквото започват един по един да гърмят като стари волфрамови крушки…

‼️Показателни са трусовете в ДПС и БСП и падането на главите на Пеевски и Цонев. В БСП циркът предстои, а Нинова изглежда все по-обречена, същото може да се твърди и за “бизлуджанците”, които и спретнаха активното мероприятие.

 

‼️Формации пък като “левицата” и двете госпожи отидоха на бунището още на изборите, което ясно показва, че кризата в българското лява е дълбока и са нужни нови лица, които да се превърнат в лидери без стари зависимости, и които ще имат тежката задача да реформират и обединят “лявото”.

‼️Предстоят интересни времена и динамични месеци както в България така и в Европа и света.

‼️С евентуалната почти сигурна победа на Тръмп светът ще избегне голяма световна война, която неолибералните военолюбци желаят неистово, и чийто проводник към момента са САЩ, ЕС и НАТО.

‼️Или както се казва в приказките: доброто винаги побеждава!

✅Поради тази причина всеки ще трябва да направи своя избор, а той е между нормалността в политиката, семейните ценности и общочовешките такива или войната, робството, цензурата, мутренско-фашистката”демокрация”(ЕС, НАТО ) и джендъридеологиите носещи морален и общочовешки разпад!

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Може да харесате

EXPRESS TV

„Това момче има огромен властов ресурс и е наистина опасно за демокрацията“ Пеевски е рецидивист в погазването на публичното приличие. Политиката допуска да си...

КОНСПИРАЦИЯ

Другарко Петкова, вие тъпа ли сте, проста ли? Кое е по важно, стотиците хиляди работни места или вашият мръсен егоистичен джоб и този на...

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

ВОЙНА

Украинската партизанска война достигна ново ниво. Съпротивата започна масово да отмъщава на украинските въоръжени сили: след военните автомобили започнаха да горят апартаменти. В Украйна...

СЛУШАЙТЕ РАДИО