Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

ЛЪЖИТЕ НА БОРИСОВ И ШАЙКАТА

БОРИСОВ И ШАЙКАТА УВЕЛИЧИХА ДЕНЯ ДО 40 ЧАСОВ

Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи:

1. Северин цяла нощ пил. Употребил голямо количество алкохол. Тежи около 50 кг.(шофьора казва, че не бил пил).

2. Скрил се бил в храстите и изчаквал жертва /според Маринов/, но пък престъплението е било спонтанно /според Цацаров/. Така спонтанно чакал бил до обяд.

3. Виктория Маринова била с приятелки до 12 ч. … говори с ния до 12,20 ч.

4. За времето до 12,11ч. има записи на тичащия Северин. Той бил извършил нападение, изнасилване и убийство. … бил я борил 1 час!!!???

Хладнокръвно бил потърсил телефона и ключа от автомобила, дааааже и дреха на жертвата. Като в сериал за сериен убиец от САЩ.

5. Със скорост на спринтьор, скривайки вещите, се изнесъл от местопрестъплението. Алкохолът въобще не му попречил, щото бил боксьор. … отвън го чака BMW с шофьор, който кара 30 часа след същия запой … и казва, че Северин не бил пил!!!???

6. Пристигайки в къщата, решил да остави вещите за пред полицията, за всеки случай. Защото ДНК-то, което му взели, когато бил едва 10годишен, можело вече и да не е сигурно.

7. След това разказал на леля си и жена си, че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург … отвън го чака BMW с шофьор и още един човек (охрана, наблюдател по изпълнение на задачата???, шофьора, който е бил със Северин цяла нощ, до 5 ч, сутринта), който кара 30 часа (след същия “запой”) … и казва, че Северин не бил пил!!!???

ТОВА е официалната версия.
Убедителна отвсякъде…

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО