Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

УСЕЩАНЕ ЗА УРОДСТВО. ДУШЕВНО УРОДСТВО

Политическият ви съвет, значи! Само той можел да вземе решение за оставката на съществото, останало без нищо човешко в него – Господарят на тоалетните, Владетелят на тишината Валерко!

Ами бъркате! НАРОДЪТ Е ТОЗИ, КОЙТО ВЗЕМА РЕШЕНИЕ ЗА ОСТАВКАТА ВИ! Наглостта ви е безкрайна. И ВСЕКИ ЕДИН ПОЛИТИК В ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ, КОЙТО НЕЗАБАВНО НЕ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ТОВА Ч@УДОВИЩЕ, Е СЪПРИЧАСТЕН КЪМ ДЕЯНИЕТО МУ!

Думите, тежко обиждащи и подиграващи български майки, са само върхът на айсберга! Те са показател за продължаващият години наред ГЕНОЦИД спрямо българите от управляващото мнозинство! А патриотите, които се кълняха в Левски, предадоха народа му! Не знам с какви очи могат да се гледат, или пък не се гледат, защото са вторачени в кокалите, които им подхвърля ГЕРБ, за да гласуват послушно ида крепят правителството-българоубиец!

НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ? Във всяка една нормална държава до един час след подобни думи, тази оставка щеше да бъде дадена и приета, а всички политици щяха да се разграничат от подобно чудовищно изказване.

Но тук е ТЕРИТОРИЯТА НА АБСУРДА!
ЗАЩО ВАЛЕРКО НЕ ПОПИТА ЗАЩО СЕ ДАВАТ ПАРИ НА Р@МСКИТЕ МАЙКИ ЗА РАЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦА, КОИТО …..ЗА КОИТО ВСИЧКО Е ЯСНО!? ТЕ ЯВНО НЕ СА ТЕЖЕСТ НА БЮДЖЕТА И ДЪРЖАВАТА, ТЕХНИТЕ МАЙКИ НЕ СА КРЕСЛИВИ И НАГЛИ, А ТЕХНИТЕ ДЕЦА СА ВАЖНИ, ЗАЩОТО СА ЕЛЕКТОРАТ!

Ще допуснем ли подобно отношение? А Бойку-Слънцето, вместо незабавно да поиска оставката на този д@ебил, отпраши при камилите отново да подскача танци със саби и да се хили на селфитата с когото намери! СРАМ И ПОЗОР!

Българи, излезте! ИЗЛЕЗТЕ ДА ПОИСКАТЕ ГЛАВАТА НА ТОВА УРОДЛИВО СЪЩЕСТВО, НА ТОЗИ ДУХОВЕН У@РОД! ЗАЕДНО С ОСТАВКИТЕ НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИ, КОИТО ПРЕДАДОХА НАРОДА СИ И ГЕРБ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ЛИКВИДИРАТ КАТО НАРОД!

Елена Гунчева

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...

КОМЕНТАР

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна. Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов...

СЛУШАЙТЕ РАДИО