Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Btv постави мъртвия баща на разстреляния Илия Павлов за… водач на листа

БиТиВи направи днес гафът на годината! Снимката на Павел Найденов, баща на Илия Павлов сега покойник, се появи като… водач на листа в София.

Реакциите не закъсняха:

Генка Шикерова, журналист

Ей така сутрин като ти изкарат призраци…

Мартин Карбовски, журналист

Павел Найденов беше баща на Илия Павлов. В момента покойник, за изборите – не знам. Павлин Найденов е друг човек, но търсачката на БТВ (не е Гугъл) не знае тия неща. Слагат първата снимка.

Първо поколение журналисти с изкуствен интелект. Неестествен. Снимката е на Генка Шикерова.

Ивелин Николов

bTV ги разбират нещата. По-добре хвърляйте на боб, ако искате да разберете кой къде се е кандидатирал.

Борис Марков, политик

Преди, имаше една групировка в България с името “Мултигруп”. Тя изяждаше държавата и държеше газовия монопол в страната. Когато загуби газовия монопол се разпадна.

После, Доган и ДПС одобриха Румен Радев за кандидат президент, а след това и го избраха. Румен Радев върна Мултигруп в газовия бизнес и остатъците от “Мултигруп” се групираха отново зад Доган.

Днес, в листите им е “записан” дори Павел Найденов (бай Павле, баща на Илия Павлов, също починал), а кампанията се финансира изцяло от Мултигруп. Всички останали живи босове на групировката са с държавни награди от Радев.

Ако някой има съмнение, че Доган, Радев и “Мултигруп” са едно цяло, то западните посолства нямат. Всички пускат сводки за възраждането на групировката.

Не ви се сърдя, че не ми повярвахте, когато ви го казвах.

Надежда Ганева

ДПС-Доган започва силно, в София явно водач е бащата на основателя на Мултигруп Илия Павлов – Павел Найденов. Човекът не е сред живите, но това не пречи да се пусне на избори според bTV

Стоян Велков

В надпреварата е включен и Павел Найденов/ на Илия Павлов баща му, объркано е името/ Човека почина ,но има няколко обяснения!

Първо в избирателните списъци има починали хора „мъртви души“ и вероятно ги агитират да гласуват за техен човек!

Второ -Имайки предвид, че е посочен от АПС/Доган, много вероятно е за да получи имунитет пред … Свети Петър? И тъй, като го публикувам от профила на Генка Шикерова, там имаше много точен коментар- „И турците тръпнат друг път невидели в едно да се бият живи и умрели“!!!

Александър Тодоров

Абе, може ли такава простотия бе ?!

Е не чак пък толкова не може, бре !

Да сложиш като водач на листата от ДПС некъф си Павлин Найденов, а като негова представяща снимка да сложиш тази на Павел Найденов / бащата на Илия Павлов /, покойници и двамата отдавна ….

И тоя глупав вампир Цънцарова изобщо да не забележи това безумие ?!

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Може да харесате

ПОЛИТИКА

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Този път обаче се стигна дотам, че поискаха главата на посланичката му. Откакто е отишъл...

ПОЛИТИКА

Тежките процеси на обновяване не подминаха и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”, издаде източник от все още действащия 50-и парламент. Такъв е...

EXPRESS TV

Симулация на ядрен удар по Лондон, като твърди, че атаката ще доведе до стотици хиляди жертви и два милиона пострадали. Това пише базираният в...

ПОЛИТИКА

Последният ден на 50-ото Народно събрание приключи с окупирана трибуна, изключени микрофони и химна на България. Депутатите от ИТН и „Възраждане“ застанаха пред трибуната...

СЛУШАЙТЕ РАДИО