Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Защо Унгария да приема бежанци? ‘Топ’ журналистите да отговорят!

Мисля, че е редно преди да се задават лицемерни въпроси към Унгария, Аманпур и останалите “топ” журналисти да отговорят на следните точки: – Защо Унгария трябва да приема бежанци, които самите САЩ, Великобритания и Франция създават в преследването на ресурси?

Мисля, че е редно преди да се задават лицемерни въпроси към Унгария, Аманпур и останалите “топ” журналисти да отговорят на следните точки:

– Защо Унгария трябва да приема бежанци, които самите САЩ, Великобритания и Франция създават в преследването на ресурси?

Кой създаде цялата поредица от конфликти в Либия, Ирак, Сирия, Йемен, Афганистан, Конго? Защо Унгария трябва да плаща за мизериите, които “големите” забъркват?

– Защо Унгария трябва да приема мюсюлмански бежанци, когато богати мюсюлмански страни като С. Арабия, Катар, ОАЕ отказват да приемат и практически не са приели такива (въпреки лъжите им)?

-Защо Унгария трябва да приема мюсюлмански бежанци, идващи от страни като Египет, Нигерия или Пакистан, където самите тамошни християни са сред най-преследваните и изтезавани общности в света?

Защо страна като С. Арабия, която е лидер на мюсюлманския свят и най-влиятелната такава, налага смъртни наказания за християнски проповеди и видимо разпространява, финансира и окуражава радикален ислям именно в Европа? Както и в страни, които бълват бежанци.

– Защо Унгария, която е с отрицателен прираст, трябва да приема хора, които не се интегрират и които имат огромен прираст, несъответстващ с планираните бюджети и социални разходи? И застрашаващи идентичността на страната в бъдеще, заради този прираст?

– Защо Унгария трябва да приема бежански вълни, в които видимо млади мъже са около 70-80%, повечето необразовани, идващи от конфликтни зони, израснали в средата на насилие, което те са склонни да пренесат със себе си?

– Защо журналист, чийто собствен президент бе избран до голяма степен заради позицията спрямо бежанците (обещавайки стени и блокирайки официално бежанци от редица страни) има наглостта да прави забележки на официални лица на суверенна държава?

Дахер Ламот, Фейсбук:

Може да харесате

КОМЕНТАР

Близостта на Делян Пеевски и Тошко Йорданов в парламента възпламени киберфолка Късно снощи 50-ото Народно събрание приключи своя живот с невиждан хаос, след като...

ВОЙНА

Украинската партизанска война достигна ново ниво. Съпротивата започна масово да отмъщава на украинските въоръжени сили: след военните автомобили започнаха да горят апартаменти. В Украйна...

ПОЛИТИКА

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Този път обаче се стигна дотам, че поискаха главата на посланичката му. Откакто е отишъл...

EXPRESS TV

Симулация на ядрен удар по Лондон, като твърди, че атаката ще доведе до стотици хиляди жертви и два милиона пострадали. Това пише базираният в...

СЛУШАЙТЕ РАДИО