Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЛОГ

Опитаха се да го смачкат

ПРИЯТЕЛИ, ако не сте гледали на живо тази вечер Панорама по БНТ, направете го утре непременно, надявам се, ще намерите видео.
Накратко:
– за пореден път се убедих, че България и българският народ имат в лицето на Румен Радев подготвен, интелигентен, високо ерудиран, честен и отговорен държавник. Онези, които са гледали предаването, както и тези, които ще го видят впоследствие, ще се убедят в това. И ще чуят точни и недвусмислени отговори на всички тенденциозно зададени му въпроси. Никакви лъжи, инсинуации, злостни нападки и задкулисни манипулации по негов адрес няма да уронят авторитета му. Напротив, ще го повишат – заслужено.

– уверих се, че задкулисието и статуквото ще използват своите методи за обструкции чрез слугинаж на журналисти и проправителствени медии в предавания, интервюта и други случаи, за да изпълняват ролята на адвокати на властта. Безскрупулно и безконтролно, без срам и етика. До следващия път, когато ще тръгнат след следващите победители.

Само че този път попаднаха на дялан камък, голям и твърд като гранит. Подготвен, чист и неопетнен, но и неподатлив, със здрави нерви и морал.
Дотам, че изтривалката Бойко Василев почна да заеква, да блещи очи и уж да се усмихва, но усмивката му не можа да скрие разочарованието от неизпълнените заповеди на господарите му.

Не ви се получи, господа! И няма да се получи! Защото насреща си имате орел, а не охлюв! И да квичите като чакали срещу Президента всеки ден и все по – силно и грозно – пак тая – няма да постигнете нищо !

А вие, приятели, съмишленици и опоненти, отворете си очите, отпушете си ушите, размърдайте си мозъците!

ИДВАТ СЪДБОНОСНИ ВРЕМЕНА!

НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ!

Може да харесате

БЛОГ

“Здравей Надя, аз съм съпругата на Ивайло. Не искам да споря или да се карам с теб, просто искам да ти кажа някой неща....

БЛОГ

Как искате народът да Ви последва, другарко Нинова? БСП кани премиера Бойко Борисов на заседание в парламента – да посочи кои са депутатите-наркотрафиканти в...

БЛОГ

Преди около пет години купих стара сокоизстисквачка за седем долара от магазин втора ръка. Беше от онези малки, старовремски кухненски пособия, изглеждащи все едно...

БЛОГ

😉 ВЧЕРА МИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО МНОГО СТРАННО … МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ДО КРАЙ. 🫴 Във вторника сутринта идвах от София за Бургас и...

СЛУШАЙТЕ РАДИО