Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

АНАЛИЗИ

Какво си мислят глупаците в правителствата на ЕС и САЩ, че ще им се случи, ако започнат война с Русия





Пол Крейг Робъртс: Какво си мислят глупаците в правителствата на ЕС и САЩ, че ще им се случи, ако започнат война с Русия?

Въпросът на нашето време е защо европейците се примиряват с тираничната измет от ЕС?
С тези думи започва коментара си известният консервативен американски журналист Пол Крейг Робъртс. Той припомня, че по-рано съобщи, че ЕС вдигна заплашително пръст на Илон Мъск, собственик на платформата Х, с бившето име Туитър, че не той, а те контролират съдържанието в неговото интервю с кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

„ЕС е неизбран управляващ орган. И все пак претендира, че е демократичен. Той твърди, че защитава демокрацията в Украйна, управлявана в момента, ако може да се нарече така, от неизбран президент. ЕС твърди, че защитава европейската демокрация от Русия, но в Европа няма демократични правителства.

Нито едно европейско правителство, включително това в Обединеното кралство, не представлява населението, което е етническата основа на страната. Във всяка европейска страна правителството застава на страната на имигрантите-нашественици срещу местното население“, пише Робъртс.

Известният опозиционен на неолибералите журналист допълва, че бялото европейско население дори не може да протестира, че е загубило страните си, още по-малко да се организира в своя защита. Добре проучил ситуацията в Европа, Робъртс е категоричен, че ако дори белите се организират да протестират в страните си в Стария континент, това се заклеймява от правителствата им като реч и престъпления от омраза.

„Лидерите или организаторите на протести биват арестувани, а протестиращите са бити. Понякога имигрантите-нашественици се присъединяват към полицията, за да пребият белите протестиращи, чиято страна е открадната.

Необичайно е, че бялата полиция застава на страната на имигрантите-нашественици срещу собствения им вид. Това говори, че етническата националност в Европа е мъртва, изчезнала. Расовата лоялност съществува само сред имигрантите-нашественици.“

Пол Крейг Робъртс пише, че на подобна ситуация сме станали свидетели във Великобритания наскоро. С тежък сарказъм той отбелязва, че страната вече се отбелязва само с буквите UK – Обединено кралство, като е изпаднало „Велика“ от името и вероятно имало защо. Робъртс казва, че е бил роден във Великобритания, когато тя е била голяма сила, но днес същата не можела да се противопостави на имигрантите-нашественици и „проституира пред тях, дори се подчини на индийски министър-председател“.

Той припомня, че настоящият премиер на страната, който е етнически британец, яростно се е изправил срещу своя народ, заставайки зад имигрантите, като е заплашил местното население с всякакви изтезания онези, които се противопоставят на „окупацията“.

„Ако британците са способни да се борят за страната си и окачат екскрементите, представящи се за министър-председател, на най-близкия стълб до Даунинг стрийт 10, претърсят всички полицейски участъци и се превъоръжат, те биха могли да възстановят британския контрол над Великобритания, но британското самочувствие е толкова изчерпано, че те не са способни на това.

Нито пък германците, италианците, холандците, белгийците, шведите, норвежците. И все пак ЕС казва на всички тези страни да се готвят за война с Русия! Това е необичайно, нали?

Европа е неспособна да защити собствените си граници от невъоръжени орди, но се готви за война с Русия!“

Пол Крейг Робъртс добавя, че ситуацията е идентична и в Ирландия, известна с непокорния си народ. Той разказва за видеоновина, която вероятно е споделена в социалните мрежи, защото възможността да мине през официална медия е нищожна:

Току-що чух от една бяла жена от Ирландия, че нейното село или малък град наскоро се събудил една сутрин и установил, че ирландското правителство е изхвърлило 200 млади мъже имигранти-нашественици на военна възраст в тяхното село.

Тя прочела новините, в които се казвало, че тъй като новодошлите нямали жени със себе си, от ирландските жени се очаквало да осигурят сексуален комфорт, така че моля да няма оплаквания за изнасилвания.“

Робъртс констатира, че европейският етнос не може да се бори, заради правителствата си, които изповядват политики, насочени срещу собственото си население.

„Какво си мислят глупаците в тези правителства, че ще им се случи, ако започнат война с Русия? Кой си мисли, че цяла Европа плюс Америка разполага с армия, еквивалентна на германския Вермахт, който нахлу в Русия (и беше победен, бел. на Критично)? Всички тъпаци, които говорят за нападение срещу Китай, трябва да са се дрогирали с кокаин.

Руски войнициАтакувайте Русия и умрете. Нападнете Китай и умрете. САЩ и НАТО са неспособни да нападнат дори Иран, освен ако не побързат, тъй като руската система за противовъздушна отбрана С-400 е в процес на изграждане в Иран. Никакви американски или израелски ракети и самолети не са в състояние да я пробият.“

В края на своя коментар, Пол Крейг Робъртс констатира, че безразсъдството владее западния свят и че това важи и за поддръжниците на Тръмп.

Той допълва, че са налице всички признаци и този път изборите в САЩ да бъдат откраднати в полза на демократите. Робъртс пише още, че продажните медии в Съединените щати са превърнали Камала Харис от кандидат с нулева подкрепа, в такъв, който вече уж води на Тръмп.

„Така за пореден път републиканските слабаци, неспособни да се борят, се впускат в откраднати избори. Демократите са организирани. Те имат фанатична будна, антибяла, антихристиянска армия за превръщането на Съединените щати във Вавилонска кула на Содом и Гомор.

Програмата на Републиканската партия е да запази контрола над партията от ръцете на аутсайдер, какъвто е Тръмп. Можете да видите кой ще спечели тези избори“, завършва той.

Забележка: Оригинално заглавие – Нацифицираният ЕС и Демократическата партия

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Казахстанският президент към Олаф Шолц: Русия е непобедима във военно отношение Казахстанският президент Касъм-Жомарт Токаев заяви днес, че Русия не може да бъде победена...

СВЯТ

Робърт Кенеди-младши: Блинкен, Байдън спрете тази безразсъдна ескалация! Робърт Ф. Кенеди-младши призова администрацията на Байдън да не дава зелена светлина на Украйна да използва...

АНАЛИЗИ

Една невинна фраза на Путин предизвика земетресение на Запад На поредното изцяло вътрешно заседание с руското правителство президентът Владимир Путин предложи да се „помисли“...

СВЯТ

Дъглас Макгрегър: Самоубийства, наркотици и нихилизъм. Това ли е бъдещето ни в САЩ? Бившият първи съветник на Пентагона по времето на мандата на президента...

СЛУШАЙТЕ РАДИО