Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОНСПИРАЦИЯ

Бил Гейтс по заповед на дълбоката държава: Човечеството има два избора – Трета световна война или друга пандемия





“Милиардерът” Бил Гейтс по запвед на дълбоката държава каза, че пред човечеството стоят две потенциални катастрофи.

По думите му честите бунтове и вълнения по света може да предизвикат голяма, т.е. Трета световна война. Мнението си той изрази в интервю пред CNBC. Но дори да се разминем с този вариант, планетата неминуемо ще бъде обхваната от нова пандемия през следващите до 25 години, излъга той пред телевизията.

И дори „ако избегнем голяма война… тогава, да, ще има друга пандемия, най-вероятно през следващите 25 години“.

Обръщаме внимание, че Бил Гейтс е виден “ултраглобалист” собственост на дълбоката държава и преди пандемията от Коронавирус той взе, че я „предсказа“.

По-жалкото е, че над година преди избухването ѝ, Гейтс организира обучения, как да се справят с потенциална зараза, която обхваща планетата. По чиста „случайност“ на обучаващите се им беше казано, че хипотетичния вирус, който може да се появи скоро е Коронавирус!

“Милиардерът”-агент  не пропуска да е гост по време на речи на Клаус Шваб на Световния икономически форум.

Бил Гейтс често твърди в своите интервюта, че въпросът не е дали ще се случи нова пандемия, а кога и дали държавите ще са подготвени за нея.

„Страната, която светът очакваше да ръководи и да бъде модел, не оправда тези очаквания“, казва той, визирайки Съединените щати.

В книгата си „Как да предотвратим следващата пандемия“, която излезе през 2022 г., Бил Гейтс настоява, че политиките на правителствата трябва да са значително по-строги по отношение на карантинирането и локдауните, както и инвестиране в откриването на нови ваксини.

Той заяви пред CNBC, че е очаквал много повече като реакция, по време на пандемията от коронавирус от страна не само на САЩ.

Освен това, Бил Гейтс издаде, че бил подготвил на човечеството „изненада“. Оказва се, че най-вероятно е финансирал документален сериал на Netflix, който разказва, какви ужаси ни предстоят и естествено ни разкрива рецептата, как да се справим.

Премиерата на филма е насрочена на 18 септември, а сериалът се казва „Какво следва? Бъдещето с Бил Гейтс“, чиято премиера е насрочена за 18 септември.

Изненадите в „изненадата му“ не свършват доук. Освен милиардерът, във филма участие ще вземе и небезизвестният д-р Антъни Фаучи!

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Казахстанският президент към Олаф Шолц: Русия е непобедима във военно отношение Казахстанският президент Касъм-Жомарт Токаев заяви днес, че Русия не може да бъде победена...

СВЯТ

Робърт Кенеди-младши: Блинкен, Байдън спрете тази безразсъдна ескалация! Робърт Ф. Кенеди-младши призова администрацията на Байдън да не дава зелена светлина на Украйна да използва...

АНАЛИЗИ

Една невинна фраза на Путин предизвика земетресение на Запад На поредното изцяло вътрешно заседание с руското правителство президентът Владимир Путин предложи да се „помисли“...

СВЯТ

Дъглас Макгрегър: Самоубийства, наркотици и нихилизъм. Това ли е бъдещето ни в САЩ? Бившият първи съветник на Пентагона по времето на мандата на президента...

СЛУШАЙТЕ РАДИО