Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЛОГ

Имам въпрос към всичките коментатори във фейса

Всички отворковци. Всичките тия дето знаете но нищо не разбирате. Отговорете ми защо винаги коментирате следствоето тоест това което е станало а не търсите причините за следствието. Какво е породило и мотивирало тези действия.

Гледайте ги в световен мащаб. Русия САщ с техните лидери. Сирия Турция и другите по силни държави. Винаги в основата на едно действие стои интерес. Търсете интереса и лесно ще разберете другото . Задайте си въпроса кой предизвика големия поток от преселниците от Африка.

Кой има интерес от това. Кай и с какви пари го финансира това мероприятие. После помислете във ваш интерес ли е такова действие и как можете да му се противопоставите. Замислете се и за вашите интереси и как да ги отстоите. Кой има интерес от това напрежение в Сирия. Не е само Русия а има още две държави в региона.

При всяко търсене задавайте си въпроса кой има интерес от тези действия. Тръмп е само един шут и вече го доказа убедително. Той стана едно посмешище с което много години напред ще си правим шеги. Той срина авторитета на САщ като велика сила. Задайте си въпроса още ли САЩ е велика сила и не изпуска ли вече ролята си на световен жатндарм. Това напрежение дето породи Тръмп какво му донесе. Защо му беше необходимо. Ето такива въпроси си задавайте и после ги коментирайте но по културно а не така каруцарски.

Стига с тези кръчмарски приказки. Истината е че света се променя . Но как и в каква посока. Кой ще загуби и кой ще спечели. Със сигурност не е САЩ.

Бъдете прозорливи. Освен това не вярвайте на разни тролове от съмнителни НЕ ПЕ ОТ-та финансирани от съмнителни американски и други ….. фондации. Те само злобеят като виждат какви са мненията .

Те са само пета колона у нас. Такива не се притеснявайте да ги напсувате в прав текст. ЗА да се убедите започнете от Мончо Паси и от него ще видите и други които му припяват. Не бъдете пестеливи на благословии към тях. Не се оставяйте да ви манипулирате.

Имате глави на раменете. Те са ви дадени да мислите с тях а не да се чешате по тях и да си носите шапките.

Може да харесате

БЛОГ

“Здравей Надя, аз съм съпругата на Ивайло. Не искам да споря или да се карам с теб, просто искам да ти кажа някой неща....

БЛОГ

Как искате народът да Ви последва, другарко Нинова? БСП кани премиера Бойко Борисов на заседание в парламента – да посочи кои са депутатите-наркотрафиканти в...

БЛОГ

Преди около пет години купих стара сокоизстисквачка за седем долара от магазин втора ръка. Беше от онези малки, старовремски кухненски пособия, изглеждащи все едно...

БЛОГ

😉 ВЧЕРА МИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО МНОГО СТРАННО … МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ДО КРАЙ. 🫴 Във вторника сутринта идвах от София за Бургас и...

СЛУШАЙТЕ РАДИО