Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Управниците ни изпълняват всяко идиотско желание на еврочиновниците!





Волгин: България единствена е изпълнила глуповато изискване на Урсула. Властта ни е първа в подмазването на Брюксел!

България отново се е проявила като първенец в подмазването и подлагането на Брюксел. Това става ясно от коментар на Петър Волгин, евродепутат от Възраждане в групата „Европа на суверенните нации“, дългогодишен журналист и водещ в България. Той оповести неудобната за нацията ни истина в своя профил във Фейсбук

Волгин констатира унизителното поведение на властта ни пред брюкселското чиновничество на фона на факта, че макар никъде да няма регламентирано изискване да бъдат предлагани по две кандидатури на мъж и жена за поста еврокомисар, България го е направила.

По-интересното е, че София се е натиснала не на кой да е, а на родилата чутовната глупост, че руските войници събират чипове от украински перални на фронта – небезизвестната, ужасяващо проста и нагла германска гинеколожка Урсула фон дер Лайен, която отново заема най-високият пост в ЕК.

The Sofia Times припомня, че фашизираната немкиня бе кръстена от западната преса „Кралица Урсула“, като това бе уточнено, че не е комплимент!

От публикацията на Петър Волгин се разбира още, че Урсула е наложила каприза си за две кандидатури от всяка държава – мъжка и женска, за да можела… да си избира, защото нямала доверие на държавите в правилния им избор, независимо от вътрешния им порив да ѝ се подмазват.

Една от малкото страни, а не е изключено и да е единствена – България се е съобразила с капризите на еврокралицата. Волгин с пълно основание обръща внимание, че никой не уважава лакеите и подмазвачите. Ето и целия му пост без редакторска намеса:

„Изглежда, че България е единствената държава, която е изпълнила искането на Урсула фон дер Лайен да й бъдат предоставени две кандидатури, мъжка и женска, от всяка държава за еврокомисари, за да можела тя да си избира. Това е грубо и унизително за държавите изискване.”

То означава, че Урсула няма доверие на окончателния избор дори на онези правителства, които умират да се подмазват на ЕС. Само че дори и в подмазването има степени.

Даже и тези управници на държави от ЕС, които по принцип са съгласни с всяко глупост, която идва от Брюксел, този път са се противопоставили и са дали само една кандидатура.

Обаче официална София пак е на първо място при подмазването.

Изпълняваме всяко идиотско желание на еврочиновниците. В нито един, повтарям в нито един официален европейски документ няма изискване държавите членки да предоставят на шефа на ЕК две кандидатури за еврокомисар.

Имаме си работа с глуповато изискване на Урсула и с лакейско престараване на българските власти. И когато някой почне да се вайка и да произнася плачливи питания от типа „Ама защо не ни уважават в чужбина?“, отговорът е пределно ясен.

Никой не уважава лакеите. Никой не уважава управници без грам национално достойнство.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Казахстанският президент към Олаф Шолц: Русия е непобедима във военно отношение Казахстанският президент Касъм-Жомарт Токаев заяви днес, че Русия не може да бъде победена...

СВЯТ

Робърт Кенеди-младши: Блинкен, Байдън спрете тази безразсъдна ескалация! Робърт Ф. Кенеди-младши призова администрацията на Байдън да не дава зелена светлина на Украйна да използва...

АНАЛИЗИ

Една невинна фраза на Путин предизвика земетресение на Запад На поредното изцяло вътрешно заседание с руското правителство президентът Владимир Путин предложи да се „помисли“...

СВЯТ

Дъглас Макгрегър: Самоубийства, наркотици и нихилизъм. Това ли е бъдещето ни в САЩ? Бившият първи съветник на Пентагона по времето на мандата на президента...

СЛУШАЙТЕ РАДИО