Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Доган спеше с жените на депутати, кметове и областни лидери на ДПС

  • Гюнер Тахир скандално: Доган спеше с жените на депутати, кметове и областни лидери на ДПС
  • Мехмед Дикме бил сводник на боса на ДПС, набирал жени на партийни активисти за боянските му сараи

Бившият зам.-председател на ДПС и лидер на НДПС Гюнер Тахир взриви с разкрития за личния живот и началото на политическата кариера на Ахмед Доган. В интервю за сайт, финансиран от Делян Пеевски, Тахир разкри, че всъщност Доган не е етнически турчин, тъй като баща му е циганин, а майка му – татарка. Той допълни, че почетният председател на ДПС е посягал на жените на депутати и кметове.

„Целият живот на Ахмед Доган е измислица, той е комплексиран, не е расал в нормални семейни условия, от малък е бил вербуван от Държавна сигурност. На кандидат-студентския изпит е получил двойка и го записват на 26 декември, когато семестърът е свършил. Изпращат го при ректора на университета и той му казва, че го записва, но трябва да каже, че го прехвърлят от Софийския университет в Шуменския университет и тъй като не е подготвен за изпити му дава право да се яви на изпит, когато е готов“.

Тахир е категоричен, че Доган се е възползвал от наивността на хората в партията. „Доган последователно е подготвян от Държавна сигурност. В началото като нелегал в Турция да отиде и да работи, но бързо се усещат хората, защото не може да говори на правилен турски език. След това са искали да го пратят в Западна Германия, организират му среща с нашенка, която също е вербувана от ДС, за да ги оженят, но и това се проваля“, допълва още бившият втори в ДПС.

Гюнер Тахир разказва и за самото начало на политическата кариера на Доган: „Заради произхода си беше слаб човек, имаше впито лице, хората събираха пари, за да му купят първия костюм. Колеги от Русе му донесоха от мебелния завод спалня, за да не спи на земята“.

Почетният лидер на ДПС бил ужасен и като баща. Жена му чакала на опашка пред кабинета му в парламента, за да му напомни, че синът му има рожден ден. Тахир изказва дълбоки съмнения, че Доган е бил в затвора, изказвайки скандални противоречия.

„Ахмед Доган е зависим към алкохола. Случвало се е да се напива толкова, че да пада под масата, закача сервитьорките. Не е тайна, че е посягал сексуално на жените на депутати и кметове от ДПС, има и такива, които лично си водят съпругите при него“, взривява Тахир. От думите му стана ясно, модераторката на групата “Аз подкрепям Ахмед Доган” Елван Атилла е била любовница на Доган, тя дори е играела ролята на „маман“-осигурявала му е други жени. Някои от които са били дори съпруги на кметове, депутати, областни председатели на ДПС.

Някои дори сами са предлагали съпругите си, за да бъдат номинирани за съответния пост. Ахмед Доган дори е искал от тях да ги доведат. Кмет от Хасковско, принуден да стори същото, е наел проститутка, която да се представи за съпругата му. От думите на Гюнер Тахир стана ясно още, че бивш кмет от Кърджалийско, станал по-късно министър – Мехмед Дикме е играел ролята на сводник на Доган.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Може да харесате

КОНСПИРАЦИЯ

България влиза във фокуса на гигантски скандал. Според унгарската медия Telex българска фирма е организирала доставките от Тайван на заредените с експлозиви пейджъри. Новината...

КОМЕНТАР

Владислав Наков: БНТ лъже и манипулира с “фактчек” (всъщност в Съветския Съюз е имало Чекисто старото име на “фактчекърите”) на законите за чуждите агенти...

ПОЛИТИКА

Имах джентълменско споразумение с ВАС – спазиха го! Това са истински професионалисти! Те ми върнаха надеждата за институциите в България. Те доказаха, че когато...

ПОЛИТИКА

Членът на Европейския парламент от България Петър Волгин обвини западните държави за конфликта в Украйна. Политикът направи това изявление днес по време на реч...

СЛУШАЙТЕ РАДИО