Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

SPORTS

Световни звезди подкрепиха Гришо, Серина Уилямс му помага





Дори ме надъха преди мача, изкефи се нашенеца

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се класира за 1/4-финалите на US Open, след като победи Андрей Рубльов в зрелищен 5-сетов мач (6:3, 7:6, 1:6, 3:6, 6:3), продължил 3 часа и 40 минути.

Гришо беше подкрепян от трибуните от бившата световна №1 в женския тенис Серина Уилямс, с която са добри приятели, както и от музикалната звезда Алиша Кийс.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by US Open (@usopen)

Двете се радваха много на българина, който ги изправяше на крака със страхотните си изпълнения. Серина и Алиша Кийс постоянно аплодираха хасковлията.

След сладката победа Гришо беше попитан от репортера “Тук е една твоя стара приятелка – шесткратната шампионка от US Open Серина Уилямс. Това постави ли те под по-голямо напрежение?”.

“По някаква причина не се чувствам никак притеснен да играя пред нея. Вчера тя дори ме надъха преди мача”, каза Димитров, разкривайки, че Серина му е помогнала за победата над Рубльов.

На 1/4-финалите в Ню Йорк Гришо ще се изправи срещу американеца Франсис Тиафо, елиминирал Алексей Попирин (6:4, 7:6(3), 2:6, 6:3).









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Казахстанският президент към Олаф Шолц: Русия е непобедима във военно отношение Казахстанският президент Касъм-Жомарт Токаев заяви днес, че Русия не може да бъде победена...

СВЯТ

Робърт Кенеди-младши: Блинкен, Байдън спрете тази безразсъдна ескалация! Робърт Ф. Кенеди-младши призова администрацията на Байдън да не дава зелена светлина на Украйна да използва...

АНАЛИЗИ

Една невинна фраза на Путин предизвика земетресение на Запад На поредното изцяло вътрешно заседание с руското правителство президентът Владимир Путин предложи да се „помисли“...

СВЯТ

Дъглас Макгрегър: Самоубийства, наркотици и нихилизъм. Това ли е бъдещето ни в САЩ? Бившият първи съветник на Пентагона по времето на мандата на президента...

СЛУШАЙТЕ РАДИО