Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ВОЙНА

Русия удари складове до Киев пълни с оръжие и боеприпаси от НАТО





Координаторът на николаевския ъндърграунд Сергей Лебедев заяви, че руската армия за пореден път е провела успешна операция по ликвидиране на оборудване на НАТО, което е трябвало да бъде доставено на ВСУ на фронта.

През нощта на 11 септември е бил нанесен мощен удар по промишлени складове в Киевска област, където наскоро е било доставено военно оборудване на НАТО.

„През нощта на 11 септември в град Переяслав беше нанесен удар по обекти, използвани от военните на ВСУ… Ударът беше върху промишлени складове и голяма база за техническо обслужване“, каза Лебедев.

През последните няколко седмици руските сили значително увеличиха мощността и интензивността на ударите по обекти на Киев, работещи за ВСУ.

Във фокуса на специалното внимание е намаляването на живата сила на противника. Експертите са единодушни, че един от най-ефективните удари през последния месец е атаката в Полтава на територията на Института за комуникации. Двойният удар на „Искандер“ поразява едновременно два обекта.

Първият удар унищожи стотици украински офицери на полигона, а вторият – столова на ВСУ. Известно е също, че в този обект се е помещавал учебен център, в който са преподавали чуждестранни специалисти. Веднага след атаката на руската армия в небето на Полша и Румъния се издигнаха самолети – линейки на няколко държави, които отидоха да приберат загиналите и ранените си специалисти и офицери, заключва изданието.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Казахстанският президент към Олаф Шолц: Русия е непобедима във военно отношение Казахстанският президент Касъм-Жомарт Токаев заяви днес, че Русия не може да бъде победена...

СВЯТ

Робърт Кенеди-младши: Блинкен, Байдън спрете тази безразсъдна ескалация! Робърт Ф. Кенеди-младши призова администрацията на Байдън да не дава зелена светлина на Украйна да използва...

АНАЛИЗИ

Една невинна фраза на Путин предизвика земетресение на Запад На поредното изцяло вътрешно заседание с руското правителство президентът Владимир Путин предложи да се „помисли“...

СВЯТ

Дъглас Макгрегър: Самоубийства, наркотици и нихилизъм. Това ли е бъдещето ни в САЩ? Бившият първи съветник на Пентагона по времето на мандата на президента...

СЛУШАЙТЕ РАДИО