Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СВЯТ

За много жени това е шизофреничен, подтискащ смях





Захарова наля още масло в огъня за смеха на Харис: Изобщо не е заразителен, направо е потискащ!

Говорителката на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова също се включи в обясненията за това, какъв бил смехът на кандидатката за държавен глава на САЩ Камала Харис.

Повод за отношение ѝ в „дебата“ – как се смеела Харис бяха думите на президента на Руската федерация Владимир Путин преди дни. Тогава той заяви, че демократката се смеела „заразително“.

Тук острият характер на Мария Захарова не издържа и тя реши да доуточни, какво точно имал предвид всъщност държавния глава на Русия. Според нея нищо заразително нямало в начина по който се смеела настоящата вицепрезидентка на Америка, а даже смехът ѝ имал потискащ ефект. Много е възможно Захарова нарочно да пусна коментара си, на фона на това, че в САЩ всички се втурнаха да коментират думите на Путин за хилещата се Харис:

„Има смях, който е заразителен, който наистина е изпълнен с някаква добра енергия, и има смях, който вече се превръща в признак на нещо недобро, така че е потискащ. Мисля, че това беше контекстът, в който беше казано“, даде да се разбере Захарова.

Говорителят на Путин Дмитрий Медведев пък коментира, че всички от Демократическата партия на САЩ само са „чакали сигнал“ от руския лидер, за да почнат да обясняват, колко хубаво се смеела Харис.

А, как се смее гърлено Харис припомняме в следващото видео:

Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис многократно е подигравана в собствената си страна за начина по който се смее. Поради тази причина в началото на април тази година самата тя се впусна в обяснения по темата в предаването „Шоуто на Дрю Баримор“.

Тогава Харис призна, че хората често обичали да се подиграват на публичните личности, когато се спънат или паднат, а след това спомена за приказките за това как се смее.

„По-рано ме попитахте за това какво означава да бъдеш, примерно, първата жена (има предвид вицепрезидент). И, знаете ли, това е смешно, защото хората все още трябва да свикват с това, нали?“(в този момент Харис отново се залива в гърлен смях).

„Искам да кажа, че моите служители, например, понякога ми показват малки неща, които просто ме разсмиват“, продължи тя. „Очевидно някои хора обичат да говорят за начина, по който се смея“.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Казахстанският президент към Олаф Шолц: Русия е непобедима във военно отношение Казахстанският президент Касъм-Жомарт Токаев заяви днес, че Русия не може да бъде победена...

СВЯТ

Робърт Кенеди-младши: Блинкен, Байдън спрете тази безразсъдна ескалация! Робърт Ф. Кенеди-младши призова администрацията на Байдън да не дава зелена светлина на Украйна да използва...

АНАЛИЗИ

Една невинна фраза на Путин предизвика земетресение на Запад На поредното изцяло вътрешно заседание с руското правителство президентът Владимир Путин предложи да се „помисли“...

СВЯТ

Дъглас Макгрегър: Самоубийства, наркотици и нихилизъм. Това ли е бъдещето ни в САЩ? Бившият първи съветник на Пентагона по времето на мандата на президента...

СЛУШАЙТЕ РАДИО