Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

АНАЛИЗИ

Глобалистите бесни: Консервативна Европа я чака хаос!





Някои анализатори наричат ​​резултатите от последните европейски парламентарни избори „шокиращи“, докато други предполагат, че това не е дясната вълна, която някои очакваха. Излишно е да се споменава, че беше достатъчно да предизвика огнена буря в западните медии и да принуди френския президент Еманюел Макрон да свика предсрочни избори, за да предизвика политическа конфронтация между консервативни партии и прогресисти две години по-рано от очакваното.

ZeroHedge: Глобалистите бесни: Консервативна Европа я чака хаос!

Франция не е единствената страна, в която „крайнодесните“ са увеличили своя дял от гласовете в Европейския парламент. Крайнодесните и твърдодесните партии са на път да държат почти една четвърт от местата, спрямо една пета през 2019 г. Най-големите печалби са в трите най-големи страни в Европа – Франция, Германия и Италия.

Как се определя какво е „крайнодясно“ или „твърдо дясно“ в европейската политика? Всеки, който се застъпва за сигурни граници, ограничена имиграция, фискална отговорност и по-малко икономически сътресения, причинени от програмите, свързани с изменението на климата, автоматично е „крайнодесен“ през 2024 г., независимо колко практични са тези позиции.

Защо това е проблем? Защото крайнолеви и глобалистки движения, повечето от които са малцинство в собствените си страни, придобиха неограничено влияние върху центристките политически групи през последните няколко години. Те дотолкова са се почувствали комфортно в диктаторските си позиции, че всяка промяна в друга посока се смята за неприемлива; пародия в процес на създаване.

Те непрекъснато говорят за „опасностите за демокрацията“, но когато демократичните избори не вървят по техния начин, се държат така, сякаш току-що е била задействана бомба със закъснител. Всеки път, щом Западните страни започнат да стават по-консервативни, корпоративните медии и политическият елит обявяват заплахата от предстоящ Апокалипсис.

Левите групи в цяла Европа са разгневени от изборния резултат. Във Франция те вече се бунтуват в опит да сплашат населението, късат френските знамена от домовете и вандализират бизнеси, собственост на хора, които уж гласуват за консерватори.

Френските социалисти бяха възмутени от изборите, очевидно забравяйки многото причини, поради които европейците вече не искат да живеят под лява политика.

В Германия десният политик от Алтернатива за Германия Хайнрих Кох, местен кандидат за общинския съвет, беше намушкан с нож на улицата от политически мотивиран нападател, което се прибави към поредицата от насилствени нападения срещу консервативни лидери в страната.

Посланието е ясно: на избирателите не им е позволено да клонят надясно. Ако го направят, отговорът ще бъде хаос.

Подобни сцени също вероятно ще станат обичайни в САЩ с наближаването на президентските избори през ноември.

При много по-голям контингент от консервативни групи в Европейския парламент центристките партии ще бъдат принудени да правят отстъпки, за да получат подкрепа и политически облаги. Това ще включва по-големи ограничения на имиграцията по отворените граници, особено от мюсюлмански фундаменталистки региони. Това може да доведе и до депортиране. Много гласоподаватели в Европа сега се страхуват от пълно разпадане на тяхното културно наследство в полза на принудително многообразие, да не говорим за изключителното насилие и престъпност, които идват с подобни демографски нашествия.

Въпреки това европейците се страхуват повече от икономически тенденции като стагфлацията, която бавно смазва средната класа. Политическите лидери на истаблишмънта обаче твърдят, че икономиката ще се влоши още повече под влиянието на десницата. Те твърдят, че дългова криза ще погълне страни като Франция, ако консервативни групи поемат властта.

Канадският премиер Джъстин Трюдо, от друга страна, твърди, че „популистките сили“ „усилват гнева и страха“, без да предлагат никакви решения. Това просто не е вярно – премахването на прогресивни и глобалистки политици само по себе си е решение или поне началото на такова. Нищо не може да бъде поправено, докато не бъдат отстранени хората, които създават проблемите.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

КОНСПИРАЦИЯ

Босът на „Джи Пи Груп“ се опитал да изнесе 21 млн. в ОАЕ? Става дума за брутално източване на милиарди от Бойко Борисов и...

СВЯТ

Американци съвместно с терористи от Киев обстреляха Севастопол с пет американски ракети ATACMS следобед в неделя, 23 юни. Отломките на един от тях паднаха...

АНАЛИЗИ

Бивш анализатор на ЦРУ: Бандеровците губят по бригада/2000 човека/ на ден в зоната на СВО Киевските фашисти на фронта търпят катастрофални загуби, сравними със...

СКАНДАЛ

Лидерът на партия „Величие“ т.н полковник Николай Марков прокле частната национална телевизия bTV в профила си във Фейсбук. Той се зарече депутати от партията...

СЛУШАЙТЕ РАДИО